IoT-utvecklare till Sigma IT, Stockholm

IoT-utvecklare till Sigma IT, Stockholm

Vi på Sigma fortsätter vår framgångsrika expansion inom Internet of Things (IoT). Sigma är sedan flera år den i Norden ledande leverantören av tjänster inom IoT och hos oss ingår några av de mest framstående och tongivande experterna inom området.

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa, där du kommer att få arbeta i en kreativ, lärande och entreprenörsdriven miljö med erfarna, kompetenta och stöttande kollegor med möjlighet att arbeta med en variation av stora och små kunder i framkant - både i Sverige och utomlands.

Sigma IoT & AI har verksamhet i Malmö, Stockholm, Göteborg, Bangalore, Wroclaw och nu även i Seattle i USA.

Vi tar emot ansökningar löpande så skicka in direkt, eller kontakta oss för mer info!

Hur ser rollen ut?

I rollen som systemutvecklare inom IoT blir du en del av en enhet där du tillsammans med dina kollegor, i nära samarbete med kund, tar fram lösningar med den senaste tekniken med fokus på att utveckla kundens långsiktiga affär.

Rent konkret innebär detta integration med hårdvara, molntjänster, AI och Maskininlärningsmodeller och analysverktyg, men även hantering av stora mängder data både i realtid och efterhandsbearbetning. Vi ser det som ett naturligt steg att på sikt utvecklas till exempel till dev. lead eller arkitekt och leda arbetet med kund.

Vi på Sigma IoT & AI träffas regelbundet och har olika aktiviteter tillsammans, både för att lära av varandra men också för att umgås och ha roligt även om det för tillfället är mest virituellt.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet av att utveckla i C#/.NET, .NET Core.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med tjänsterna i Microsoft Azure
  • Du drivs av att lära dig nya tekniker, på egen hand och tillsammans med kollegor och tar ansvar för din leverans och följer ett strukturerat arbetssätt
  • Du är bekväm och konsultativ i dialog med kund
  • Du har relevant universitets- högskoleexamen eller motsvarande kunskaper
Det är meriterande om du även har erfarenhet av följande:
  • Systemarkitektur
  • Edge teknologier som Azure eller AWS Edge
  • Angular, AngularJS, React, Typescript
  • DevOps, (Azure DevOps och gärna MLOps)
  • IoT Säkerhet
  • Linux, Docker, Kubernetes
Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vår kultur kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi certifierar vidareutbildar våra konsulter i de nyaste teknikerna kontinuerligt.

Du respekterar dina kollegor och har ett och öppet förhållningssätt med stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.
Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar skickade via mail men du får gärna höra av dig med frågor till Carl Tönseth, Regional Manager: carl.tonseth@sigma.se
Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 22 mars 2021 (59 dagar kvar)