Fullstack .net till Sigma IT i Stockholm

Fullstack .net till Sigma IT i Stockholm

För kommande behov vill vi gärna komma i kontakt med dig som vill vara en del av Sigmas framtid.

Sigma IT söker nu systemutvecklare med goda kunskaper inom Microsoft-stacken och som vill bli en del av vår kärnverksamhet. I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokus på .Net. Som anställd på Sigma ligger stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling.

Hur ser rollen ut?

I denna roll arbetar du som fullstack inom .Net i stora komplexa projekt ute hos kund där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling och teknik. Då våra kunder och konsulter är olika, så är även våra uppdrag och dess utformning varierande och beroende på vilken kompetens just du har!

Din bakgrund

Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning av stora organisationer i Storstockholm.

Vi tror att du har:
  • Minst fem års erfarenhet inom C# (.NET)
  • Erfarenhet av React
  • Erfarenhet av gränssnittsprogrammering
  • Goda kunskaper inom SQL
  • Kunskap inom versionshanteringssystem
  • Talar och skriver svenska samt engelska flytande
  • Har du erfarenhet av Azure ser vi det som ett stort plus
Självklart är det meriterande att ha praktisk erfarenhet av andra molntjänster, CI/CD, TDD och DevOps.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan nedan. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Forsgren på ulrika.forsgren@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Sigma IT
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (29 dagar kvar)