Frontend Manager till Maverick by Sigma

Frontend Manager till Maverick by Sigma

Är du en kreativ ledare med passion för frontendutveckling? Då söker vi dig som vill vara med och skapa spännande och kreativa digitala lösningar.

Just nu växer vi som aldrig förr! Därför söker vi dig som är en passionerad utvecklare med genuint intresse av att leda medarbetare inom frontendutveckling och projekt i teknikens framkant.

Hur ser rollen ut?

I den här rollen erbjuder vi dig verkligen det bästa att två världar! Du kommer både att arbeta nära tekniken och kommer ha en avgörande roll i hur vi tar vår frontendutveckling till nästa steg. Samtidigt som du kommeratt få leda och motivera ett härligt gäng kreativa personer mot högre kompetenser och ännu mer innovativa projekt.

Som Consultant Unit Manager blir du vår självklara nyckeperson som knyter samman vårt frontend gäng med övriga interna grupperingar. Maverick består av flertalet engagerade och kreativa profiler. Allt från UX-designers, art directors, copywriters, analytiker, strateger, säljare och projektledare.

Våra kunder är både interna så väl som externa, och verkar inom allt från statliga myndigheter, till e-handel och den privata sektorn. Våra kunder har stort förtroende för våra leveranser och vår kompetens, vilket gör att vi är med och påverkar våra projekt på djupet.

Vi är ledande inom vårt område, och erbjuder våra medarbetare stimulerande uppdrag och projekt inom användarvänlighet och design. Vi planerar att växa ännu mer, och behöver din expertis och strategier för hur vi ska ta oss mot nya höjder.

Du kommer delta i resusplanering och rekrytering. Du kommer att ansvara för din grupperings processer, strategier och budget. I den här rollen har du personalansvar för just nu 5st duktiga frontend utvecklare.

Din bakgrund

Vi söker dig som har förmågan att se helheten, förstå kundens behov och vill leda dina kollegor mot målet. Du älskar frontend utveckling och att leverera kreativa lösningar, du har mer än 3 års erfarenhet av frontend utveckling och har arbetat i en lead roll.

Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och älskar att prova nya saker. Du är inte heller rädd för att misslyckas och prova igen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamheter och att du vill vara med och bidra till Sveriges bästa digital byrå!

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vilka är Maverick by Sigma?

På Maverick by Sigma ser vi ljust på framtiden. Vi har ökat vår omsättning med 300 % på bara två år och uppdragen fortsätter rulla in. I Stockholm har vi idag bred kompetens inom UX men eftersom uppdragen bara blir fler och större blir du en efterlängtad resurs där du direkt kommer att kunna sätta igång med intressanta uppdrag. Totalt på maverick är vi idag ca 60 personer som skapar prisvinnande kommunikation, appar, webbsidor, e-learning, intranet, e-handel mm. Maverick är en del av Sigma IT Consulting vilket ger oss trygghet, styrka och teknisk bredd med spetskompetens. Samtidigt som vi har den kreativa byråns frihet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma IT Consulting Sweden AB
Hemsida https://www.sigmaitc.se/karriar
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (14 dagar kvar)