Erfaren Frontendutvecklare, Sigma IT, Stockholm

Erfaren Frontendutvecklare, Sigma IT, Stockholm

I den här rollen arbetar du som konsult med huvudfokus på gränssnittsprogrammering och med viljan att lära dig nya ramverk och verktyg. Vi söker dig som har arbetat minst tre år inom frontendutveckling och som vill bli en del av ett team där kompetens och din personliga utveckling står i fokus.

Hur ser rollen ut?

Som Frontendutvecklare hos Sigma IT arbetar du i stora komplexa projekt ute hos kund där din kunskap skapar affärsnytta för organisationerna. Då våra kunder finns i många olika branscher varierar också uppdragens utformning. Vi strävar efter att våra uppdrag ska vara hos de mest spännande kunderna där man inte tvekar över att våga använda senaste teknikerna.

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor i stora organisationer i Stockholm.

Vi tror att du har:
  • Minst tre års professionell erfarenhet av Frontendutveckling
  • Goda kunskaper i JavaScript, HTML och CSS
  • Har erfarenhet från något av de större JavaScript ramverken
  • Talar och skriver svenska samt engelska flytande
Ditt fokus har varit på gränssnittprogrammering med JavaScript, HTML och CSS. Vi ser gärna att du arbetat med något av de populära JavaScript-ramverken och att du delar uppfattningen av att testdriven utveckling är en självklarhet. Så klart är det också meriterande att ha praktisk erfarenhet inom fler delar av stacken!

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning, förmågan att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösninga. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

För mer info kontakta Tomas.ryden@sigma.se.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT Consulting består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma IT
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (23 dagar kvar)