E-commerce Project Manager till Nexer

E-commerce Project Manager till Nexer

Har du erfarenhet som e-commerce manager eller liknande och vill fortsätta utvecklas i området, jobba med många olika intressanta e-handlare och i flera olika branscher?

Nexer söker nu en driven E-commerce Project Manager till enheten Unified Commerce i Stockholm, Nexers specialistenhet för e-handel och kringliggande tjänster. Våra kunder behöver din hjälp och erfarenhet med att implementera och driva sin e-handel till nästa nivå. Här får du möjlighet att arbeta med stora kunder som är Sveriges mest framgångsrika bolag inom sina respektive branscher.

Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är vi?

Unified Commerce är Nexers specialistenhet för allt inom e-handel. Vårt mål är att ta våra kunders e-handel till nästa nivå och vara en partner på resan genom att ge deras kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla de bästa inom branschen i vårt team och samlar alla system som rör e-handel och kunddialog till ett ekosystem för att skapa en bättre köpupplevelse.

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av e-handel och har arbetat med och på några av världens mest framgångsrika e-handlare. Inom Unified Commerce har vi fyra enheter, E-com, PIM, MDM & CRM. Denna tjänst kommer att ingå inom E-com, på e-com arbetar våra affärsutvecklare och systemutvecklare sida vid sida med några av de främsta plattformarna inom e-handel: Episerver, Sitecore, Umbraco och Storm Commerce.

Din vardag

Som E-commerce Project Manager får du en varierande vardag, du kommer att arbeta nära Nexers kunder och tillsammans med dem implementera och vidareutveckla deras e-handel. Du ansvarar för projektens alla faser, du planerar, leder och styr projekten tillsammans med ditt projektteam enligt agila arbetsmetoder. Du är budgetansvarig och följer upp och rapporterar till intern och extern styrgrupp. Du kommer sätta dig in kunders verksamheter och med din erfarenhet hjälpa och vara rådgivande för att få kunden att lyckas med sin e-handel. Ofta arbetar du med fler än ett uppdrag som ger dig stor erfarenhet av många olika typer av e-handlare där du spelar en nyckelroll för våra kunders framgång, du arbetar med ett team av kompetenta och stöttande kollegor. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra projektledare, business analysts och utvecklare på kontoret i Stockholm.

I rollen kommer du:
  • Ha mandat och stora möjligheter att direkt påverka ditt arbete och hur teamet arbetar tillsammans.
  • Skapa nya kundkontakter och förvalta existerande relationer.
  • Balansera din tid mellan projektledning och analys/affärsutveckling av kunders affär.
  • Projektleda nya e-handelsimplementationer och vidareutvecklare redan existerande lösningar
  • Arbetssättet är agilt med korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som skapar värde.
  • Delaktig i enhetens affärsutveckling.
Vem är du?

Du är en person som har minst 5 års erfarenhet av e-handel och du arbetar idag som E-commerce manager eller liknande. Du trivs med att leda och visa vägen och har erfarenhet av att driva projekt agilt. Du har även erfarenhet av konverteringsoptimering, analys och affärs- och verksamhetsutveckling.

Flexibilitet och vetgirighet är två egenskaper som stämmer bra in på dig som person och medarbetare. Du trivs i en rådgivande roll med många kontaktytor och ser positivt på kunskapsdelning och diskussioner kollegor emellan. Du tycker att kommunikation är viktig med såväl kunder som kollegor, du har även en affärsmässig och kundorienterad attityd.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Ulrika Nord på Ulrika.nord@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (29 dagar kvar)