Business Manager till Maverick by Sigma i Stockholm

Business Manager till Maverick by Sigma i Stockholm

Maverick är en av Sveriges högst rankade digitala fullservice byråer och söker nu en ny Business Manager som vill vara med på resan framåt. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av försäljning och arbete på digital byrå, kommunikationsbyrå, eller annan liknande konsultverksamhet och har arbetat i en säljande roll.

Du får möjlighet att vara med i ett vinnande lag där vi har fördelen av att vara både snabbfotade och agila samtidigt som vi har en styrka i våra breda och djupa kunskaper och företagets stabilitet. Tjänsten medför stor frihetsgrad och stora utvecklingsmöjligheter.

Hur ser rollen ut?

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till den absolut bästa digitalbyrån i Sverige!

Som business manager på Maverick kommer du med hjälp av våra digitala tjänster hjälpa företag att ta nästa steg i den digitala världen.

Om du går igång på att ha kundkontakt, utveckla kunder genom att skapa skräddasydda affärer och samtidigt jobba för Mavericks ständiga utveckling - då kommer du trivas här! Som business manager tar du första kontakten med våra kunder och sätter förväntningarna samt paketerar vårt erbjudande för att anpassa det efter kundernas behov. Våra erbjudanden är nästan lika många som kunder. Du jobbar kreativt för att ta fram ett förslag som matchar kundernas olika önskemål.

Det kommer vara du och en försäljnings- /marknadschef som ansvarar för prospektering och bearbetning av nya kunder. Viktigt att du är strukturerad i ditt arbete, ansvarsfull och kan prioritera.

Här kommer du att få jobba med kompetenta och engagerade kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Stockholm med omnejd.

Din bakgrund

Vi tror att du har några års erfarenhet av nykundsbearbetning och tjänsteförsäljning inom digitala medier eller annan närliggande bransch. Meriterande om du har jobbat med inbound marketing metodiken och har kunskaper inom Ecom, CMS, PIM och i plattformar som Hubspot, Apsis, Episerver, Sitecore, InRiver, Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person brinner du för försäljning och är resultatfokuserad. Du besitter stort driv med hög energi och är relationsskapande. Du är en strukturerad person, van vid att löpande rapportera dina aktiviteter i CRM-system och har bra koll på vad du mäts på i din roll.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Inna Nikichina, inna.nikichina@sigma.se

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)