BU-chef Operations till Sigma Dynamics

BU-chef Operations till Sigma Dynamics

Sigma Dynamics söker en ny BU chef för Operations. I denna roll är du operativt ansvarig för konsultverksamheten som finns i flertalet CU (konsultenheter). Du rapporterar till BA-chef. Vi söker dig som är stark i din ledarstil och har en förmåga att kommunicera visioner och budskap men också fokuserar på rätt saker för att få resultat. Du har tidigare erfarenhet av att hantera kundrelationer på rätt nivå, du har arbetat med Dynamics 365 och är strukturerad och gillar ordning och reda.

Hur ser rollen ut?
I denna roll är du operativt ansvarig för verksamheten inom BU Operations. Du ansvarar för nyckeltal, uppföljning och håller koll på aktiviteter och kampanjer relaterat till tillväxt och lönsamhet. Du är personalansvarig för våra enhetschefer och coachar dem i deras ledarskap. Du arbetar med vår affärsplanering tillsammans med ledningsgruppen där det ingår budgetering, estimeringar, tillväxtanalyser med mera. Vidare arbetar du med rekrytering och kompetensutveckling tillsammans med de andra cheferna inom organisationen och du är även drivade i styrgrupps- och projektmöten. Dessutom arbetar du med utveckling och verkställande av nya paketeringar och initiativ tillsammans med chefer i organisationen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kunddialoger på upper midmarket-/enterprisenivå, och som har stor kunskap om Dynamics 365 och även andra affärssystem så som Movex eller SAP. Du kan visa på ett tydligt track record av att ha bidragit till en tillväxtresa. Du har flera års erfarenhet som ledare och har tidigare haft personal- och budgetansvar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av internationella kontakter samt av konsultbranschen. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning.

Som person så behöver du vara ödmjuk och samtidigt vara en trygg ledare som skapar förtroende. Du är duktig på att göra prioriteringar och är entusiasmerande i ditt ledarskap. Du har stor vilja att komma framåt och att växa en affär och har samtidigt ordning och struktur i ditt arbete.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Jonas Steffensson, Managing Director: jonas.steffensson@sigma.se

Sista ansökningsdag är 23 oktober.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 5000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontaktperson

Jonas Steffensson

Md

jonas.steffensson@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (21 dagar kvar)