Onsite tekniker till djursjukhusen på AniCura

Onsite tekniker till djursjukhusen på AniCura

Jobbeskrivning

Gillar du att träffa människor och djur? Brinner du samtidigt för IT och vill vara med om en expansiv resa där AniCura bygger upp sin interna IT som centraliseras i Stockholm? Sök tjänsten som onsite tekniker och få möjligheten att arbeta med servrar, nätverk samt support av IT-relaterade problem ute hos kliniker och sjukhus. Här får du en variation som du inte får i många roller inom support/drift!

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden.

Du kommer att vara anställd hos Sigma och arbeta hos AniCura som konsult. Teamet på AniCura som du kommer att arbeta i består idag av tre seniora kollegor där tanken är att ni ska bli många fler! Företagskulturen på AniCura beskrivs som öppen, välkomnande och stimulerande. Här finns mat på jobbet för dem som behöver arbeta över, samverkan med hela organisationen där du får en del av ett stort nätverk av duktiga kollegor och sist men inte minst, du får ta med dig ditt husdjur till jobbet (om du exempelvis har en hund eller katt).

Som onsite tekniker kommer du att ha en bred roll som kommer omfatta både support ute hos kund av IT-relaterade problem såsom skrivare, datorer, telefoner, nätverk etc. men även arbetsuppgifter som du kommer utföra från ditt skrivbord på kontoren i Danderyd/Bagarmossen.

Du kommer exempelvis:

 • Sätta upp och konfigurera nätverk
 • Licenshantering och hantering av användarkonton i Active Directory
 • Driftsätta olika stödsystem som sms-system, journal-system och röntgen-system
 • Övervakning och monitorering av driftsatta system samt felsökning av hårdvara
 • Underhåll av servrar och klienter på djupare nivå.
Vi på Sigma erbjuder våra konsulter en stor bredd av uppdrag och utvecklingsmöjligheterna är stora inom koncernen.

Grundläggande kvalifikationer

Som person är du lösningsorienterad, vågar ta initiativ och driver självständigt dina arbetsuppgifter framåt. Eftersom IT-avdelningen är under uppbyggnad så kräver det att du som person tar stort eget ansvar samt ansvarar för din egen utveckling. Du är pedagogisk och lägger stor vikt vid att erbjuda den bästa tänkbara servicen mot dina kollegor.

För att lyckas i rollen, har du:

 • tidigare erfarenhet av liknande roller exempelvis onsite support eller second-line
 • goda kunskaper av serverhantering, nätverk, Office365, Active directory samt Cloud tjänster.
 • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då du kommer att supportera kollegor i bägge språken.
 • Tjänsten innefattar en del resor vilket kräver att du har körkort. Det är meriterande om du har tillgång till egen bil.
Vi erbjuder

Du blir anställd som konsult på Sigma och arbetar tillsammans med många kollegor med samma kompetens som du själv. Inom Sigma finns stora möjligheter att fortsätta utvecklas och vara del av vår satsning inom infrastruktur och support.

Du får:

 • Fast månadslön
 • Trygg anställning
 • Utveckling och karriärmöjligheter
 • Planerad start: Omgående
 • Plats: Stockholm
Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att supportera klienter eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Kontakt

För mer information kontakta

Sebastian Uramek,
sebastian.uramek@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj (47 dagar kvar)