Account Manager till Sigma IT Tech i Stockholm!

Account Manager till Sigma IT Tech i Stockholm!

Jobbeskrivning

Har du arbetat med sälj inom B2B och vill nu ta klivet framåt och fortsätta bygga upp Sigma IT Tech tillsammans med oss? Lockas du av att arbeta inom IT och konsultbranschen? Vi växer snabbt och behöver därmed förstärkning av en Account Manager med högt eget engagemang och utpräglad känsla för lagarbete som ska ta lead för säljet i Stockholm.

I denna roll arbetar du som kundansvarig och tillsammans med rekryterare och konsultchef jobbar ni för att få Sveriges nöjdaste kandidater, kunder och konsulter. Vi sitter i fräscha och centrala lokaler på Valhallavägen 117G, Östermalm. Du som söker har erfarenhet av försäljning och vill bli en del av ett team där engagemang, entreprenörsanda och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en av oss!

Vi är specialiserade på konsulter inom drift, support och infrastruktur och tror på trygga villkor för våra anställda med fasta månadslöner och trygga anställningsvillkor. Vi är nischade för att vi vill bli bäst på det vi gör och det vi älskar. Med flexibiliteten av ett bemanningsföretag och styrkan av ett konsultbolag kombinerar vid det bästa av två världar. Häng med på våran resa till att bli störst inom våran nisch!

Hur ser rollen ut?
I rollen som Account Manager ansvarar du, tillsammans med ditt team, för hela processen och relationen till kund. Du utvecklar samarbetet med befintliga kunder och bygger upp din egen kundportfölj genom nykundsbearbetning. Du utför på egen hand kundbesöksbokning, hittar leads, skriver offerter och prisförhandlar. I din roll som Account Manager så representerar du Sigma IT Tech AB - ett av Sigmakoncernens snabbast växande bolag. Du kommer i nära samarbete med konsultchef och rekryterare arbeta med att säkerställa en högkvalitativ leverans till våra kunder.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen då du kommer vara Sigma IT Techs första Account Manager på plats i Stockholm och därmed kunna sätta din prägel på säljprocessen. Sigma Resources har ett säljforum med kontinuerliga träffar där du kommer ingå för att utbyta erfarenhet och kunskap mellan enheter.Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget i stan. Du bör vara målmedveten, ansvarstagande och ha en stark entreprenörsanda. Troligtvis jobbar du idag i en säljande roll med kundansvar inom B2B. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av bemanning eller konsultbranschen men inget krav. Flytande svenska och engelska är ett krav då du kommer ha kontakt med både svensk- och engelsktalande kunder.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och går att läsa vidare om i länken nedan.


http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Det är av stor vikt att du vill arbeta i ett högt tempo i ett mindre team med bra sammanhållning. Vi har höga mål och veckovis uppföljning av KPI:er, så du måste gilla detta arbetssätt. Vi är skickliga på det vi gör men glömmer inte bort att ha roligt längst vägen. Vår avdelning har en stark tillväxtplan varför det också är viktigt att du vill vara med och bygga upp bolaget tillsammans med dina kollegor.Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Start:
Augusti/September 2019

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Sebastian Uramek: sebastian.uramek@sigma.se

Mer om Sigma IT Tech AB

Sigma It Tech startade sin verksamhet 2018 i Göteborg och är specialister på en sak - talanger inom IT support och drift. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher. Mer om oss: http://www.sigmaitc.se/en/services/consultants/operation-support/onsite-operations-support

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Kontakt

För mer information kontakta

Sebastian Uramek,
sebastian.uramek@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Key Account Manager, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juli 2019 (22 dagar kvar)