Stibo STEP Business Consultant till Sigma IT Consulting

Stibo STEP Business Consultant till Sigma IT Consulting

Till vår enhet Unified Commerce (uc.sigmaitc.se) i Stockholm söker vi en Affärskonsult med erfarenhet av Stibo STEP, som vill jobba i en kreativ och framåtlutad omgivning. Unified Commerce fokuserar primärt på åtaganden levererade in-house inom E-handelslösningar och arbetar med best-of-breed plattformar så som, inRiver PIM, Sitecore, Episerver och Stibo Systems STEP. De har kunder som är några av Sveriges mest framgångsrika företag inom sina respektive branscher.

Hur ser rollen ut?

I denna roll kommer du att vara lösningsansvarig i Stibo STEP projekt vilket bland annat innebär, att leda workshops hos kund för att ta fram affärskrav för att sedan dokumentera och presentera kraven till en lösningsdesign. Vidare kommer du att arbeta med design av affärsprocesser och användarfall samt design av datamodeller.

Din bakgrund

Vi söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder. För att passa i rollen ser vi att du har erfarenhet av PIM och/ eller MDM- domänerna, datamodellering och process design. Vidare är du pedagogisk, strukturerad och noggrann, är en god kommunikatör muntligt/skriftligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsförståelse inom E- handel.Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annie Axedin på annie.axedin@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Annie Axedin
Telefon 0702834011
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (39 dagar kvar)