Sharepoint-specialist till Bool by Sigma i Stockholm

Sharepoint-specialist till Bool by Sigma i Stockholm

Vill du skapa en enklare vardag?

Vår mission är att med SharePoint skapa en enklare vardag för våra kunder. Nu söker vi en duktig specialist inom SharePoint som ska ingå i vårt team i Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av konfiguration och utveckling på SharePoint On-Premise & SharePoint Online.

Bool by Sigma är en av Sveriges mest ansedda och erfarna specialistföretag inom lösningar baserade på Office 365 och SharePoint. Vi strävar alltid att leverera verksamhets- och kundnytta oavsett teknisk plattform. Vi erbjuder strategi, analys och planering som ligger till grund för den lösning som ska utvecklas. Vi tar ansvar för helheten - från inledande analys till arkitektur och utveckling samt förvaltning. Dessutom erbjuder vi en portfölj med egenutvecklade produkter vilka fortlöpande vidareutvecklas. Detta för att hela tiden möta kundernas förändrade krav men även utöka framtida möjligheter.

Ditt erbjudande åt oss:

- Flerårig erfarenhet av lösningar på SharePoint On-Premise & SharePoint Online med djup verksamhetsförståelse

- Erfarenhet av kravanalys och lösningsdesign. Exempelvis dokumenthantering, ärendehantering och informationsarkitektur.

- Erfarenhet av avancerad administration och konfiguration i standard SharePoint.

- Kan driva projekt från idé till leverans

- Tar fram lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet

- Serviceinriktad

- En vilja att lära sig nya tekniker.

- God kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande egenskaper inkluderar:

- IT-relaterad eftergymnasial utbildning

- Certifiering inom SharePoint/Office 365

- Erfarenhet av utveckling på SharePoint/Office 365/

Vårt erbjudande till dig

Hos Bool by Sigma är alla erfarna specialister. Vi tar ofta både krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Vår kultur präglas av våra värderingar och vårt syfte: att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt tillsammans. En kultur där drivkraft, framåtanda, humor, kamratskap och en vilja att lära sig mer är helt naturligt. En kultur som gjort oss till en av Sveriges mest ansedda specialistföretag inom SharePoint.

Du kommer få chansen att utvecklas tillsammans med andra vassa specialister i en kreativ och dynamisk miljö både i spännande kunduppdrag och inom Bool by Sigma. Vi vill göra saker tillsammans och ha roligt på jobbet, även de som jobbar ute hos kund. Vi strävar efter att lära av varandra - och att hela tiden se möjligheter.

Ansök och bli en av oss!

Kontaktuppgifter

Kontakta Niklas Velander, niklas.velander@sigma.se redan idag vid intresse eller om du har frågor.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1 000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 4 000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Niklas Velander
Telefon 0727101699
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (20 dagar kvar)