Senior IT-Infrastrukturtekniker till Sigma Serve

Senior IT-Infrastrukturtekniker till Sigma Serve

Vi söker dig som kan och vill axla ett ansvar inom vår driftsorganisation. Vi letar efter en generalist med bred IT-kunskap och gedigen erfarenhet som snabbt kan sätta sig in i verksamheten och förstå kopplingar mellan olika IT-komponenter och system.

Vi är ett litet team som alltid stöttar och lär av varandra, därför värdesätter vi att du är en lagspelare som vill dela med dig av dina kunskaper. Vi ser gärna att du har en stor personlig drivkraft och kommunikativ förmåga.Tjänsten är placerad i Stockholm alternativt Örebro.

Hur ser rollen ut?

I rollen som senior IT-infrastrukturarkitekt på Sigma kommer du att arbeta med:

- Konfiguration

- Felsökning

- Proaktivt underhåll

- Automation/standardisering

- Vidareutveckling av plattformen

- Omvärldsbevakning

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Stockholm- och Örebroområdet.Vi ser gärna att du har:

- Lång teknisk erfarenhet och kompetens inom MS-miljöer.

- Mycket goda kunskaper av installationer, uppgraderingar och migrering i virtuella miljöer.

- Goda kunskaper om IIS, klustertekniker och lastbalansering.

- Goda kunskaper inom nätverk/TCP-IP.

- Goda kunskaper inom MSSQL.Vi tror att du har ett stort teknikintresse inom Microsoft-miljöer och virtualisering. Du tycker om att samarbeta, är kvalitetsorienterad, strukturerad, serviceinriktad och arbetar fokuserat och självständigt. Du har lätt för att föra dialog med användare, samarbetspartners och kollegor. Du behöver ha förmågan att se helheten såväl som detaljerna. Motivation och vilja att lära sig något nytt varje dag är något vi letar efter i en potentiell kandidat.Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Staffanson på marcus.staffanson@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Marcus Staffanson
Telefon 0702688974
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 aug (41 dagar kvar)