Säljande konsultchef till Sigma IT Consulting

Säljande konsultchef till Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting söker nu dig med entreprenöranda som vill vara med och bygga upp vår enhet MyTeam i Stockholm!

Hur ser rollen ut?
I rollen som säljande konsultchef kommer du arbeta med nykundsförsäljning och vidare utveckling av befintliga kunder. Du kommer att planera beläggning, rekrytera ny personal och sist men inte minst fokusera på att alla medarbetare trivs och mår bra.

Inledningsvis kommer du ha fokus på försäljning och allt eftersom ditt team växer kommer även din chefsroll att öka i omfattning.


Du kommer också att vara en del i de team som utvecklar nya erbjudanden till kund samt ingå i ledningsgruppen för vår affärsenhet MyTeam.

Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Stockholm/Mälardalen, resor till kund förekommer.


För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från systemutvecklingsprojekt och vill ta nästa steg i karriären då du har ett intresse av försäljning. Du tycker om att skapa nya kontaktytor så väl som att använda dina befintliga.


Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.


Vi tror att ditt intresset av att vara bygga upp vår enhet, grundar sig i din vilja att driva projekt framåt. Du trivs i en ledande roll med högt i tak och stort förtroende med handlingsfrihet. Vi har förtroendet att du kommer leda ditt arbete efter våra strategier med ledorden "det är bättre att agera än att vänta tills imorgon."


Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.
Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.


Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll, keri.begstrom.kall@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.


Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.


Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.


Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 aug (43 dagar kvar)