Rekryterare till Sigma IT Consulting Stockholm

Rekryterare till Sigma IT Consulting Stockholm

Jobbeskrivning

Vi ska bli bäst på rekrytering inom IT! Sigma IT Consulting förstärker nu det interna rekryteringsteamet och söker därför dig som vill bli en del av ett nytänkande företag och ett team med mycket hög ambitionsnivå. I denna roll levererar du hela rekryteringsprocessen för IT-konsulter inom systemutveckling, IT-projektledning, test med mera och blir en del av Sigmas kärnverksamhet.

HR, rekrytering, rekryteringsspecialist, rekryteringskonsult, konsultrekrytering, konsultchef, rekryterare, IT rekryterare, recruitment, recruiting, recruitment consultant, consultant manager, IT recruiter, talent acquisition, talent management, talent sourcer, search, sourcing, inhouse recruitment, intern rekryterare

Hur ser rollen ut?

Vi satsar stort i Stockholm och söker dig som vill vara med på den resan, från start! Det är en nyckelroll med stora möjligheter att påverka och sätta ramar för ett framgångsrikt rekryteringsarbete. I rollen som Tech Recruiter blir du en del av Sigma IT Consultings centrala rekryteringsenhet som idag finns representerad i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Malmö och Södertälje. Vi är ett dedikerat team med mycket höga ambitioner som siktar på att bli bäst! Vi är innovativa i våra rekryteringsaktiviteter och fokuserar alltid på att ge våra kandidater och rekryterande chefer en premiumupplevelse.

Vi fokuserar på att bygga långsiktiga kandidatrelationer, att leverera bästa möjliga service till våra rekryterande chefer, att hålla stenkoll på IT-marknaden, att ständigt ligga i framkant när det gäller nya trender inom rekrytering samt att stötta varandra.

Du levererar hela rekryteringsprocessen, inklusive att planera strategiskt för den långsiktiga rekryteringen, kravprofil, annonsering, search, intervju, presentation, kvalitetssäkring och uppföljning. Din placeringsort är Stockholm där du blir en del av ett rekryteringsteam på tre personer.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker trivs med att driva egna processer, är självgående och har erfarenhet inom rekrytering och IT branschen.

För att lyckas som Tech Recruiter på Sigma är du kommunikativ, serviceinriktad och en lagspelare. Du driver på ett naturligt sätt ditt arbete framåt och kommer med nya idéer -du är orädd i ditt sätt att rekrytera.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Overgaard, jessica.overgaard@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 4500 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Jessica Overgaard
Telefon 0733757167
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj (46 dagar kvar)