Nätverkstekniker / Network Technician till Sigma IT Consulting

Nätverkstekniker / Network Technician till Sigma IT Consulting

Jobbeskrivning

Sigma IT Consultings enhet, Serve by Sigma växer så det knakar och söker därför nu fler nätverkstekniker.

Vill du ha en arbetsgivare med fokus på både din och samhällets utveckling? Här är vi, Sigma IT Consulting, en framåtlutad IT organisation med stora sociala ansvar!

Hur ser rollen ut?

Som nätverkstekniker hos Serve by Sigma kommer du ingår i ett team med ansvar för drift, underhåll, konfiguration och förbättring av Serve by Sigma och deras kunders infrastruktur. Den här rollen erbjuder dig både bredd och möjligheter att arbeta med flera olika lösningar och framförallt möjligheten att designa dina egna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära konfigurering av bland annat; brandväggsöppningar, VPN-Tunnlar, nya nät och vlan i vår infrastruktur. Vår core består till stor del av hårdvara från Juniper, så erfarenhet kring JunOS och ELS är meriterande.

Din bakgrund

Den här rollen kommer erbjuda stor möjlighet till utveckling så vi ser gärna att du är i början av din karriär som nätverkstekniker, men gärna att du har jobbat med drift och övervakning förut. Du kommer att bli del av ett tätt sammansatt team där vi hjälper och stöttar varandra vid felsökning av komplexa problem.

För att passa in i rollen som nätverkstekniker hos Serve by Sigma är viktigt att du uppskattar både nära samarbete inom teamet så väl som möjligheterna att skapa egna lösningar. För att klara av detta tror vi att du har god analytisk förmåga, stark vilja att ta initiativ samt ett gott driv för problemlösning.

I denna rollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi söker dig som har en examen inom nätverk och/eller relevant arbetslivserfarenhet.

Vi ser gärna att du har kunskap inom något av följande:

- Nätverk i enterprisemiljö och förståelse för routing, switching, brandväggsregler och IP-planer.

- Konfiguration och underhåll av routrar, switchar och brandväggar, helst via JunOS men även Cisco IOS/IOS XR.

- Kunskap inom olika scriptspråk.

Hur är Serve by Sigma som arbetsgivare?

Hos Serve By Sigma kommer du att arbeta med ett team på ca 50 personer och ha en självklar placering tillsammans med dina kollegor på vårt kontor i Stockholm. Serve by Sigma ingår i affärsområdet OneIT som tillsammans erbjuder helhetslösningar för alla sina kunder. Tillsammans kan OneIT erbjuda allt från applikationsutveckling, till applikationssupport med tillhörande service desk. Nätverk, serverdrift, kommunikation, managed device.

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Låter detta intressant skicka, då skickar du in din ansökan redan idag för urval sker löpande.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll, keri.bergstrom.kall@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Keri Bergström Käll
Telefon 0703013812
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (41 dagar kvar)