IT-Supporttekniker till Sigma IT Consulting

IT-Supporttekniker till Sigma IT Consulting

Till vår enhet Unified Commerce (uc.sigmaitc.se) i Stockholm söker Sigma IT Consulting en tekniker med erfarenhet inom IT support- eller driftteknik, som vill jobba i en kreativ och framåtlutad omgivning. Unified Commerce fokuserar primärt på projekt och åtaganden levererade inom områden som e-handel, PIM, MDM och kundkommunikationslösningar. Vi arbetar med plattformar som inRiver PIM, Sitecore, Episerver och Stibo STEP samt en egenutvecklad kommunikationsplattform. Vi har de allra bästa kunderna som i många fall är några av Sveriges mest framgångsrika företag inom sina respektive branscher.I denna roll arbetar du såväl proaktivt som reaktivt med system vi själva utvecklar och driftar för kunds räkning, så kallade SaaS-system (Software as a Service). Vi söker dig som har arbetat ett par år som support- eller drifttekniker och som är beredd att satsa på din egen utveckling och på sikt ha ambition att bli teknisk projektledare. Du är teknikintresserad, drivs av att lära dig nya saker och vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!tomcat, apache http, active mq, websphere mq, sql server, op5, nagios, cacti, kafka, active directory, retina, powershell, elastic stack, excel

Hur ser rollen ut?

I rollen som supporttekniker på Unified Commerce kommer du, att i nära dialog med kunder, projektledare, utvecklare och tekniker, arbeta med hantering av incidenter och systemövervakning. Du arbetar också med uppföljning, rapportering, planering och genomförandet av releaser. Du ansvara för kommunikationen med interna och externa underleverantörer till våra tjänster.Är du redo för ännu större utmaningar med mer ansvar erbjuder vi våra anställda en stor bredd av uppgifter och goda chanser att vidareutvecklas inom en mängd olika områden.

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-bolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med flera stora kunder i såväl Stockholmsområdet som Internationellt.Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna av teknisk support eller driftteknik, och har kunskap om/intresse av:

  • Operativsystem såsom CentOS Linux och Windows Server
  • Bash, SQL
  • Applikationsservar, databashanterare och köhanterare
  • Övervakningsverktyg
  • Traditionell hosting av system med VMware eller molnbaserat i Azure.
Som person tror vi att du är nyfiken, självgående och ansvarstagande. Du tycker om kundkontakt och har lätt att prata med andra tekniker och utvecklare.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll på keri.bergstrom.kall@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 aug (46 dagar kvar)