.NET-Utvecklare med intresse av E-Commerce till Sigma IT

.NET-Utvecklare med intresse av E-Commerce till Sigma IT

Jobbeskrivning

Unified Commerce (uc.sigmaitc.se) i Stockholm söker en erfaren systemutvecklare med intresse för e-handel och CMS. Vi erbjuder en kreativ och framåtlutat arbetsplats. Vi har de allra bästa kunderna som är några av Sveriges mest framgångsrika företag inom sina respektive branscher.

Söker du en kreativ arbetsgivare med stora sociala ansvar? Då är vi den du söker.

.NET developer, Episerver, Sitecore, Litium, Sitevision, Umbraco,

Hur ser rollen ut?

I rollen som systemutvecklare på Unified Commerce by Sigma IT kommer du att arbeta i nära dialog med kunden och ansvara för analys och lösningsförslag, implementeringar av system för e-handel, ibland annat Sitecore och Episerver. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med fokus på kvalitet och bra skriven kod, Du arbetar både med vidareutveckling av befintliga kundsystem och med nyutveckling i olika projektuppdrag.

Unified Commerce fokuserar primärt på projekt och åtaganden levererade inom områden som e-handel, PIM, MDM och kundkommunikationslösningar. Vi arbetar med plattformar som inRiver PIM, Sitecore, Episerver och Stibo STEP och

I denna roll arbetar du med CMS/e-handelsplattformarna Sitecore eller Episerver och du kommer att vara aktiv i flera kundprojekt och få följa med våra kunder på deras e-handelsresa. Vi söker dig som har arbetat ett par år inom utveckling, är bekväm med programmering i .NET och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och bli en del av oss!

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetat några år med systemutveckling inom .NET. Meriterande med erfarenhet av Sitecore, Episerver eller liknande plattformar och vill driva din utveckling till nya höjder!

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!


Hur är Sigma som arbetsgivare?


Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Keri Bergström Käll på keri.bergstrom.kall@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontakt

För mer information kontakta

Keri Bergström Käll,
+46 703013812
keri.bergstrom.kall@sigma.se
Mer info
Kontaktperson Keri Bergström Käll
Telefon 0703013812
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (15 dagar kvar)