Som säljare hos oss kommer du att göra hembesök hos privatpersoner för att erbjuda våra produkter. Tjänsten innebär både direkt försäljning och återbesök. Våra förpackningar är anpassade för att du ska utföra dina återbesök till dina kunder och intresserade var tredje månad. Vi kör moderna frysbilar packade med färskfryst fisk- och skaldjur av högsta kvalitét. Vi har idag 2000+ återkommande kunder

Arbetsrutinen kommer vara att i tilldelade områden utföra hembesök där du erbjuder, visar upp och säljer våra produkter. Vid avslutad affär går du igenom våra rutiner, punktmarkerar kund och avtalar nästa besök.

Första veckan börjar vi med en internutbildning. Du får följa med på en av bilarna och lära dig grunderna. Därefter börjar din individuella försäljning där du antigen kör själv på bilen eller tillsammans med en kollega. Du kommer ha en nära kontakt med försäljningschefen som kommer hjälpa dig göra ett så bra jobb som möjligt för att lyckas med uppsatta budgetar och mål.

Vi Erbjuder
  • Bolagskickoff 1 ggr per år och teambuilding
  • Profilkläder för alla årstider
  • Frihet under ansvar
  • Vara med och lägga eget arbetsschema
  • Karriärsteg
  • Säljtävlingar
  • Gemensamma säljmål för aktiviteter och resor.
  • En arbetsplats för alla
  • Kvällsjobb, passar kvällsmänniskor.
Vardagar: 15-21
Helger: 12-18

Kvalifikationer
De krav vi ställer på dig är att du delar vår vision om hur vi behandlar våra kunder samt att du behöver ha ett B-körkort och att du behärskar det svenska språket på en bra nivå. Har du tidigare säljerfarenhet är det meriterande men inget krav.

För dig är det viktigt med service och nöjda kunder. Du är bra på att få andra att känna sig bekväma och har lätt att prata inför andra. Du gillar att kommunicera med främmande människor, har lätt för att lyssna på andra och är intresserad av vad andra har att säga.

Vidare så är du en person som är tävlingsinriktad, gillar att jobba mot uppsatta mål och du jobbar hårt för att infria dessa mål. Du tar ditt arbete på allvar och tar tag i de eventuella problem som dyker upp.

Du kommer få arbeta utomhus, i skiftande miljöer och under årets alla årstider. Vissa väderförhållanden kan vara tuffare än andra. Ibland i snöstorm och ibland i solsken. Vi ser därför att du inte räds dåligt väder.

Om det här jobbet låter som något för dig vill vi att du skickar din ansökan redan idag. Vi önskar både CV + Personligt brev om varför just du skulle passa för den här tjänsten.
Märk din ansökan med 'Stockholm'.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (12 dagar kvar)