Orderadministratör till Sifvert Skruv AB

Orderadministratör till Sifvert Skruv AB

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en lyhörd och serviceinriktad orderadministratör som har förmåga att upprätta och vårda goda relationer med kunder? Söker du en tillsvidareanställning hos ett stabilt och välrenommerat företag i branschen? Då ser vi fram emot din ansökan.

Då en av våra medarbetare snart ska gå i pension söker vi nu dig som vill arbeta hos oss med kund- och orderadministration på vår kundsupportavdelning. I din roll som orderadministratör kommer du att ha mycket kundkontakt genom email, men även via inkommande telefonsamtal i en telefonslinga. Dagliga arbetsuppgifter består t.ex. av mottagning/hantering av order, reklamationer, offertarbete och leveransbevakning.

Vår orderavdelning och kundsupport arbetar tillsammans med kundansvariga innesälj och utesälj för att nå uppsatta mål i försäljningsarbetet. Våra kunder finns främst inom tillverkande industri, men även inom entreprenad, byggservice och underhåll. Vårt kontor ligger i Västberga industriområde i södra Stockholm och du rapporterar till försäljningschefen. Vår målsättning är alltid att kunden ska vara nöjd.

Personprofil
  • Du har stort intresse för kundservice och är bekväm med att prata med kunder i telefon.
  • Du har god IT-kunskap och hanterar Officepaketet väl.
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en order/kundservice avdelning.
  • Du har goda kunskaper i svenska samt minst grundläggande kunskaper i engelska.
  • Du är noggrann och strukturerad även vid ett högt tempo.
Vi erbjuder dig:
  • Ett fritt och självständigt arbete där de flesta uppgifter klaras av inom teamet.
  • Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet.
  • Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig.
  • Goda marknadsmässiga villkor för rätt person.
Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Adress: Elektravägen 53 i Hägersten.

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten - kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sifvert Skruv, orderadministratör, ordermottagare, kundservice, kundtjänst, kundsupport, administration, orderläggning, handläggare, mutter, distanser, brickor, bygginfästningar, nit, press, SAP, grossist, specialist, tyska, fästelement, fasteners, infästningar, purchaser
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sifvert skruv är ett företag med lång historia, 1861 startade verksamheten med en järnhandel på Regeringsgatan i Stockholm. Idag är Sifvert en grossistverksamhet med huvudkontor och stort lager med butik i Västberga utanför Stockholm.

Sifvert skruv erbjuder tillverkande företag produkter och tjänster av hög kvalitet inom mekanisk infästning. Vårt erbjudande kännetecknas av hög kompetens, personlig service och kundanpassade lösningar som skapar mervärden för våra kunder. Vi erbjuder snabba leveranser, ritningsartiklar, brett lagersortiment och kundanpassade logistiklösningar som underlättar i kundens vardag.

Vår styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Sifvert har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruvar.

Vi ser oss själva som en samarbetspartner till våra kunder och erbjuder därför produkter och tjänster som är anpassade till deras verksamhet. Med över 150 års kunskap och erfarenhet i branschen är Sifvert det trygga alternativet. En grossist och specialist med bred kompetens inom fästmaterial. Sifvert Skruv är 26 anställda och omsätter 55 milj (2020).