Kundservice med fokus på kundutveckling

Kundservice med fokus på kundutveckling

Om tjänsten
Du kommer ingå i företagets avdelning för kundservice med fokus på området för kundutveckling.
Det innebär att du kommer med hjälp av telefon och email arbeta för att utveckla våra kunders och företagets affärsrelation. Hur kan vi göra kunden mer nöjd, vilka tjänster finns mer att erbjuda och vad behöver respektive kund för att kunna utvecklas som kund på företaget.

Din profil
I denna nytänkande roll krävs ett stort intresse för att hjälpa och göra kunder nöjda. En stor portion med nyfikenhet och fokus på lösningar kommer göra dig omtyckt av kollegor såväl som kunder. Positivt är också om du motiveras av människors olikheter och utmaningen att nå ut till många olika personlighetstyper.

Din erfarenhet
Vi ser gärna att du har ett intresse för service gentemot kunder. Du är bekväm med telefon och email samt utrycker dig genomtänkt i text och tal.
  • Tidigare erfarenhet av transportbranschen, inte nödvändigtvis inom kundservice.
  • Brinnande intresse för kundservice
  • Förmåga att utrycka dig väl i skrift och tal
Intresserad?
Denna tjänst avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Anställningen är heltid på vårt kontor söder om
Stockholm, Sätra industriområde. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan samt besvara eventuella frågor. Skicka personligt brev, cv och bild till fredrik@shiplink.se, och kika gärna mer på företaget www.shiplink.se.

Vid frågor
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta
Fredrik Larsson, tel. 010 20 706 66 alt. fredrik@shiplink.se.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Larsson
Telefon 010 20 706 66
Email Mejla Fredrik Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Shiplink är en nytänkande och webbaserade frakttjänst för företag. Vi anlitar och samarbetar med marknadens främsta och ledande transportföretag, så att våra kunder alltid skall få tillgång till ett konkurrenskraftigt pris samt den bäst lämpade transportören utifrån kundens behov.
Vi är ett företag som arbetar för en hög och nytänkande servicenivå. Vi söker nu utåtriktade och sociala personer till vår avdelning för kundservice för att utveckla våra kundrelationer till nästa nivå.