Digital Marknadskoordinator

Digital Marknadskoordinator

Om tjänsten
I rollen som företagets marknadskoordinator arbetar du för företagets digitala kommunikation gentemot nya såväl som befintliga kunder. Exempel på områden du kommer arbeta med är planering av mässor, nyhetsbrev, kommunikation i sociala medier samt se över befintlig profilering och kommunikation. Även arbete tillsammans med partners eller andra aktiviteter kommer vara aktuellt.

Vi söker dig

I denna roll krävs en förmåga att arbeta självständigt, kreativt men samtidigt vara duktig på att engagera andra kollegor i organisationen. Du som person stimuleras av att arbeta i ett nytänkande, modernt och snabbväxande företag. Du ser dig själv som nytänkande, gillar att utforska och lära dig nya saker.

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du har tidigare utbildning eller erfarenhet inom marknadsföring på olika sätt. Vi har möjlighet att anpassa rollen och är därför intresserad av både dig som är nyexaminerad eller har några års yrkeserfarenhet.
  • Marknadsföring, meriterande arbetslivserfarenhet eller utbildning
  • Erfarenhet av Adobes InDesign och Photoshop
  • Förståelse och vana av sociala medier
  • Förmåga att uttrycka sig väl i skrift och tal, Svenska och Engelska.
Ett plus är om du på olika sätt kan påvisa engagemang och driftiga egenskaper inom arbetslivet eller privat. Extra stort plus är om du har känsla för grafisk formgivning.
Plus men inget krav är tidigare erfarenhet inom transportbranschen.

Intresserad?

Denna tjänst avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Anställningen är heltid på vårt kontor söder om
Stockholm, Sätra industriområde. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan samt besvara eventuella frågor. Skicka personligt brev, cv och bild till fredrik@shiplink.se, och kika gärna mer på företaget www.shiplink.se.

Vid frågor
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Fredrik
Larsson, tel. 010 20 706 66 alt. fredrik@shiplink.se.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Larsson
Telefon 010 20 706 66
Email Mejla Fredrik Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.shiplink.se
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Shiplink är en nytänkande och webbaserade frakttjänst för företag. Vi anlitar och samarbetar med marknadens främsta och ledande transportföretag, så att våra kunder alltid skall få tillgång till ett konkurrenskraftigt pris samt den bäst lämpade transportören utifrån kundens behov.
Vi är ett företag som brinner för att erbjuda en nytänkande frakttjänst med en modern kundserviceupplevelse. Vi söker nu en digital marknadskoordinator för att kunna ta nästa steg i företagets profilering och marknadskommunikation gentemot befintliga och nya företagskunder.