Front-end utvecklare på mindre konsultbolag

Front-end utvecklare på mindre konsultbolag

Som frontendutvecklare hos oss på Shiftkey har du möjligheten att skapa användarupplevelse med hjälp av det senaste inom webbutveckling i kombination med agila arbetsmetoder. I arbetet kommer du att utvecklas både professionellt och personligt genom ständigt utmanande och varierande uppdrag hos våra kunder. Du drivs av att skapa användarupplevelse utöver det vanliga tillsammans med ett team av väldigt kompetenta medarbetare.

Arbetserfarenhet

Du har mycket goda kunskaper i, och är beredd att jobba dagligen med, AngularJS 2 och 4, Typescript, Javascript, HTML5, CSS3, Git, REST APIer, Bootstrap, SASS, frontend-optimering, NodeJS, Gulp

Certifiering och dokumenterat genomförda kurser är ett plus.

Du har kunskap för att arbeta med continuous delivery, Scrum/Kanban och Jira.

Vi blir ännu gladare om du har koll på

React, Vue, Angular 6, Episerver, CMS, C# .NET, Azure

Placering

Du kommer att jobba på våra kunders kontor primärt i Stockholmsområdet och rapportera till vårt kontor i centrala Stockholm.
Mer info
Kontaktperson Iggy Gullstrand
Telefon 0722999999
Email Mejla Iggy Gullstrand
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Shiftkey bygger framtidens digitala samhälle med hjälp av ett team otroligt kompetenta medarbetare. Vi erbjuder konsulter som täcker alla aspekter av digital transformation.

Vi är pragmatiska evangelister som strävar efter att förenkla kundens resa från den analoga världen till den digitala. Vår mission är att guida verksamheter till en digital transformation på ett smidigt och effektivt sätt hela vägen från planering till lyckat genomförande.