Regionansvarig säljare

Regionansvarig säljare

Om företaget:

Kiilto AB är en del av den finska familjeägda Kiilto Family koncernen som har totalt 750 anställda, en total omsättning på 1,5 miljarder samt verksamhet i 10 länder. Företagets svenska huvudkontor, centrallager och utbildningscenter ligger i Täby. Kiilto AB marknadsför, säljer och distribuerar kemiska produkter för bygg och tillverkande industri.

Inom affärsområdet Industri tillhandahåller Kiilto AB produkter för industriell tillverkning där produktsortimentet består av lim för möbel- och snickeriindustrin, transport- och skeppsbyggnadsindustrin, pappers, förpacknings- och grafisk industri samt skoindustrin.

För att fortsätta tillväxten i Sverige söker vi nu ytterligare en medlem till vårt starka industriteam, där du får en bred och entreprenöriell roll med stark uppbackning från vår kunniga och kundinriktade organisation.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som regionansvarig säljare får du ansvaret att utveckla befintliga och nya kundrelationer i din region. Arbetet kräver mycket tid hos kunder på fältet, samt ett brinnande intresse för att förbättra våra kunders produkter och produktionsprocesser. Du rapporterar direkt till VD i Sverige, och har intensivt samarbete med kollegor både i Sverige och i Kiiltos internationella organisation.

Din profil:

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av försäljning av tekniska produkter till tillverkande industri.

Krav för tjänsten är goda egenskaper i koncernspråket engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
  • Du är en säljande personlighet med stark eget driv och entreprenörsanda.
  • Du är bra på att skapa förtroende och gillar att bygga relationer med både inköpare och tekniskt ansvariga.
  • Du har ett tekniskt intresse och förståelse för krav hos industriella tillverkares processer samt för kraven från deras kunder.
  • Du trivs i en roll med eget ansvar och kan planera och prioritera ditt arbete utifrån uppsatta mål.
  • Du har grundläggande förståelse för lönsamhet och finansiella resultat.
  • Du är villig att resa och att jobba nära kunderna på fältet.
  • Du bor troligen någonstans i Mälardalen, och kan enkelt resa till orter från Linköping i söder och Gävle i norr.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Ida-Maria Rundén på telefonnummer +46 (0) 73 031 95 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700