Automationsingenjör Siemens T3000 till Stockholm Exergi

Automationsingenjör Siemens T3000 till Stockholm Exergi

Om företaget:

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag, ägt av Stockholms stad och Fortum. Vi värmer över 800 000 stockholmare och svalkar drygt 400 sjukhus, datahallar och andra viktiga verksamheter. 700 anställda från Högdalen i söder till Brista i norr jobbar tillsammans med kunder och stockholmare för att förse staden med enkel, säker och hållbar energi, dygnet runt, året runt.

Dina arbetsuppgifter:

Vi söker en automationsingenjör till Värtaverket Stockholm. Du kommer ingå i vår underhållsingenjörsgrupp som har ansvar för det förebyggande underhållet vid våra produktionsanläggningar i Värtaverket. Du kommer att ansvara för förvaltning och drift av automationssystem, delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten och stödja projekt. Beredskap kan förekomma.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för att planering, beredning, genomförande och uppföljning av förebyggande Underhåll sker i enlighet med lagd plan.
  • I nyinvesteringsprojekt medverka som referens och kravställare ur ett underhållsperspektiv.
  • Se till att rätt reservdelar finns tillgängliga.
  • Göra analyser av tidigare händelser och ta fram bra motåtgärder.
  • Arbeta med ständiga förbättringar inom underhållet med att utveckla metoder och rutiner.
  • Ekonomisk uppföljning.
Vi erbjuder dig:

Som underhållsingenjör på Stockholm Exergi erbjuder vi dig ett utvecklande arbete med mycket eget ansvar. Du kommer att få en stor möjlighet att påverka din egen utveckling och kommer att ingå i ett team med erfarna och engagerade kollegor.

Din kvalifikationer:

Vi söker dig som har Teknisk Högskoleutbildning alternativt gymnasiekompetens med flerårig erfarenhet från styrsystem inom kraft- eller processindustrin.

Du har dokumenterad erfarenhet med referensprojekt av SCADA/DCS system:

* Siemens SIMATIC S7, PCS7, T3000

Meriterande med goda kunskaper av:
  • ABB 800xA, AC450, MP280, AC800M
  • Melody
  • Windows, switchar, VMware
Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
För att trivas i rollen, är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, bra på att samarbeta och ha en analytisk förmåga.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stockholm Exergi med konsult- och rekryteringsföretaget Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.

Sökord: T3000, Siemens, automation, automationsingenjör.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700