Säljchef e-handel

Säljchef e-handel

Det råder inget tvivel om att e-handel växer, och det gör den även hos Sharp. Vår e-handel har fått stor genomslagskraft sedan den öppnades i våras. Sharps E-handel erbjuder allt till kontoret och vi har idag över 60.000 artiklar i vår webbshop, allt från pennor, papper, toner till datorer och tangentbord. Nu söker vi en Säljchef som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av den nordiska e-handeln och driva försäljningen genom plattformen tillsammans med ett tight och härligt innesäljteam! Är det du?

Rollen
Som Säljchef för e-handeln kommer du att spela en mycket viktig roll i Sharps fortsatta tillväxt inom E-handelssegmentet. I rollen kommer du att leda och coacha tre stjärnsäljare som idag bearbetar vår kundbas i Sverige och Danmark. Du kommer att ansvara för att ta fram affärsplan, sätta mål och aktiviteter för ditt team samt följa upp dessa, samarbeta med leverantörer för att säkerställa sortiment och priser. Du kommer även att ha ett nära samarbete med marknadsavdelningen i syfte att sätta strategi för att driva trafik till webbshopen och analysera försäljning och statistik.

Detta är en fartfylld roll där du, tillsammans med ditt team, arbetar mot dagliga mål och har därmed möjligheten att känna att du vunnit varje dag! Vidare förväntas du vara en inspirerande och motiverande ledare med höga ambitioner och du föregår med lysande exempel genom att hugga tag i utmaningar som ligger framför er som team.

Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet.

Dina erfarenheter
  • Som Säljchef kommer du leda avdelningen framåt. För att lyckas med det tror vi att du har ett par års erfarenhet av försäljning och innesälj, gärna i en ledande befattning.
  • Erfarenheter inom E-handel är meriterande men vi lägger mer vikt vid din kompetens inom försäljning och förmåga att kunna visa på goda säljresultat.
  • Du behärskar svenska och engelska på en flytande nivå i såväl tal som skrift.


Vem du är

För att trivas i rollen och hos oss gillar du antagligen högt tempo i en föränderlig och expansiv miljö. Du är en driven ledare som motiveras av goda försäljningsresultat och har ett gott affärssinne med kunden i fokus. Vi söker dig som är en engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Ditt stora engagemang smittar av sig och skapar energi för dina medarbetare och de du samarbetar med.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001 standarden och arbetar utifrån de globala målen som FN har beslutat för att nå ett hållbart samhälle 2030. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.