Pre Sales / Professional Services, PoS

Pre Sales / Professional Services, PoS

Vi utökar vårt team inom Pre Sales Point of Sales (PoS) och letar efter dig som vill arbeta med marknadens bästa produkter och kvalité i en dynamisk och öppen arbetsplats. Som Professional Services inom Point of Sales (betalningslösningar) stöttar du organisationen med kompetens kring användning och konfigurering av betallösningar

Arbetsuppgifter
  • Samarbeta med regionala säljare för att genomföra tekniska förstudier och djupare behovsanalyser för kund samt presentera ett lösningsförslag som motsvarar kundens behovsbild och förutsättningar.
  • Kvalitetssäkra leveranser genom att driva och följa upp implementationsprojekt samt säkerställa en smidig överlämning till vårt support- eller driftsteam.
  • Installera produkt och lösning hos kund samt utbilda kunden.
  • Ta emot och hantera serviceärenden hos kund.


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
  • Erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, IT-konsult eller motsvarande.
  • Det ett plus om du arbetat med mjukvaror för Betallösningar eller skärmar tidigare men det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och förståelse för olika system.
  • Vidare känner du dig trygg i en koordinerande roll där ett bra samarbete mellan olika funktioner är A och O.


Personliga egenskaper
För att trivas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för IT och teknik och du delar gärna med dig av din kunskap på ett lättsamt och pedagogiskt sätt. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du är en engagerad och kreativ person som inte backar för en utmaning. Vidare har du förmågan att arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt i en föränderlig miljö och gillar att få ta mycket eget ansvar.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.