Partner Account Manager

Partner Account Manager

Arbetsuppgifter
Som Partner Account Manager på Sharp kommer du att fungera som en affärsutvecklare för våra partners i södra Sverige (Stockholm och söderut). Du säkerställer kontinuerligt att våra befintliga partners utvecklas inom hela Sharps produktportfölj samt att de har rätt kunskaper och förutsättningar för morgondagens utmaningar. Du kommer även att arbeta med att rekrytera in nya samarbetspartners. Vidare fungerar du som ett affärsstöd och är en ambassadör för Sharp och våra värderingar gentemot partners.

Eftersom du kommer att ansvara för våra partners i södra Sverige och en del resande förekommer är du med fördel bosatt i södra Sverige.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen. Framförallt inom Document Solutions, men även Visual Solutions, eftersom du kommer arbeta med att stödja och utveckla selekterade VS-partners i hela Sverige. För att lyckas i rollen har du en framgångsrik försäljningserfarenhet B2B. Eftersom du kommer att arbeta proaktivt med att analysera och förstå våra partners framtid behöver du även ha en god förståelse av kanalförsäljning och dokumenterad erfarenhet av partnerförsäljning. Vidare är det ett krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) samt B-körkort.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som uppskattar många kontaktytor – både hos våra partners och internt inom Sharp. Vidare trivs du i ett självständigt och utmanade jobb där du får vara med och utveckla våra partners och affärsupplägget kopplat till respektive partner. Du är analytiskt lagd och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är driven och resultatorienterad vilket gör dig till en sann affärsutvecklare och problemlösare.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt, urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 19 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.