Orderadministratör

Orderadministratör

Vi söker efter en administrativ stjärna till vårt nordiska orderteam. Om du trivs i en koordinerande administrativ roll och dessutom har erfarenhet av orderhantering och SAP i tidigare arbeten kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
  • Som orderadministratör ansvarar du för att ta emot ordrar via mail och Evatic för samtliga nordiska länder.
  • Registrera och kontrollera ordrar i SAP, stämma av backlog, skapa leveranser och bekräfta leveransdatum till kund.
  • Granska och godkänna leverantörsfakturor mot order.
  • Samarbeta med inköp och finans vid lager- och balansavstämningar.
  • Vara behjälplig med andra administrativa uppgifter som kan tillkomma vid behov, som exempelvis skapa kredit/debet och hantering av transportskador.
  • Delta i projekt vid behov.


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har ca 2 års erfarenhet av orderhantering och administration. Eftersom vi arbetar i SAP ser vi gärna att även du har erfarenhet av detta system men det är inget krav. Därför är det viktigt att du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en serviceinriktad administratör som älskar ordning och reda. Du gillar att jobba självständigt men värdesätter att tillhöra ett team där ni kan bolla frågor och idéer tillsammans. Vi tror även att du tycker om när det händer saker och har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.