Marketing Webshop Coordinator

Marketing Webshop Coordinator

Arbetsuppgifter
I den här rollen tillhör du vår marknadsavdelning och ditt huvudansvar kommer vara att leda utvecklingen av vår nylanserade webshop enligt företagets strategi för att öka försäljningen. Det är en bred roll där du arbetar hands on med koordinering av projekt relaterat till webshopen, grafisk utformning och kommunikation kopplat till webshopen samt den löpande driften såsom t.ex. nyhetsbrev. Du kommer även arbeta strategisk i rollen genom att till exempel analysera data för att kunna lansera rätt kampanjer samt omvärldsbevakning för att hålla oss i framkant. Vidare är du ansvarig för att hantera och vidareutveckla samarbetet med leverantörer, prisförhandla och se över produktsortimentet på webshopen.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
  • Erfarenhet av att hantera webshops och en förståelse för hur en e-handel är uppbyggd.
  • Någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring.
  • Du är en van användare av Photoshop, InDesign eller liknande bildredigeringsprogram.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av B2B-försäljning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en driven och ambitiös person som trivs i en ansvarstagande roll. Du är en "doer" som tar egna initiativ och motiveras av att nå uppsatta mål och göra bra affärer. I din roll kommer du vara spindeln i nätet internt vad det gäller kampanjer, marknadsföring och sortiment men du kommer också driva projekt tillsammans med externa samarbetspartners. Därför är det viktigt att du uppskattar att både samarbeta i team och har förmågan att arbeta självständigt.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt! Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.