Major Account Manager

Major Account Manager

Vi söker en Major Account Manager med uppgift att dels förvalta, utveckla och stärka relationerna med våra befintliga storkunder samt identifiera och bearbeta nya potentiella rikstäckande kunder för att skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer ingå i ett säljteam tillsammans med tre kollegor som bearbetar företag i hela Sverige med fokus på den privata sektorn.

Arbetsuppgifter
 • Bearbeta nya rikstäckande storkunder inom den privata sektorn.
 • Utveckla och förvalta befintliga kunder inom Document Solutions och Visual Solutions/AV.
 • Självständigt driva anbudsarbetet och försäljningsprocessen, från start till mål, i samarbete med kollegor med specialkompetens inom de områden anbudet omfattar.
 • Delta i leveranser och utrullningar i samarbete med berörda avdelningar.
Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som arbetar inom Sharp är ett jordnära team med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
 • Dokumenterad framgångsrik försäljning i en liknande roll ( t.ex. Key Account/ Large Account/ Major Account).
 • Erfarenhet av lösningsförsäljning.
 • Du är van vid att driva affärsprocesser mot olika typer av beslutsfattare, ofta parallellt.
 • Mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift (svenska och engelska).
 • God kunskap inom IT.
 • B-körkort
 • Har du erfarenhet av Document Solutions och/eller Visual Solutions/AV är det meriterande.


Personliga egenskaper

Som person är du professionell och resultatinriktad samt drivs av at skapa lönsamhet och tillväxt. Du är en duktig förhandlare och klarar av att självständigt skapa och driva affärer mot stora företag och organisationer under längre säljcykler utan att tumma på kvaliteten. Vidare har du förmågan att parallellt hantera flera olika beslutsfattare hos samma kund och driva affären framåt. Du har också förmågan att internt ta till dig av de resurser som finns tillgängliga och tillsammans driva projekt mot kund och affär.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att ansöka direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 12 okt 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.