Innesälj, dansktalande

Innesälj, dansktalande

Arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare kommer du arbeta med Sharps danska kunder och leverera bästa möjliga service. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att proaktivt arbeta med försäljning av tillbehör, produkter, förbrukning, licenser och tjänster som Sharp erbjuder främst genom vår webbshop. Försäljningen sker via telefon och du jobbar mot den danska marknaden men sitter på plats på huvudkontoret i Stockohlm. Vidare kommer du att hantera administrationen som genereras vid all typ av försäljning, såsom offerthantering och avtalsskrivning.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kundbemötande, t.ex. från butiksförsäljning, kundtjänst eller telefonförsäljning.
  • Talar och skriver obehindrat på danska.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • Körkort B är meriterande.


Personliga egenskaper
  • Vi tror att du som söker har en förmåga att skapa fantastiska kundrelationer.
  • Du är lyhörd, affärsmässig och har en social förmåga vilket gör att du med lätthet hanterar olika typer av människor.
  • Är engagerad på arbetet och i dina arbetsuppgifter och drivs av att prestera på jobbet.
  • Har en vilja av att bidra och sprida positivitet omkring dig
  • Är målmedveten och gillar att prestera

Vi är ett härligt team som jobbar tillsammans mot samma mål, det är full fart och du ges möjlighet till att ta egna initiativ och eget ansvar att strukturera upp din egen arbetsdag.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.