Contract Administrator

Contract Administrator

Arbetsuppgifter
Arbetet som Kontraktsadministratör består av varierande uppgifter som exempelvis att besvara inkommande ärenden via telefon och mail, registrering av avtal, fakturahantering, avtalsändringar, framtagning av rapporter samt olika beräkningar av finansiell karaktär. Som Kontraktsadministratör har du många kontaktytor inom organisationen samt externt mot kunder och partners.

Du kommer att bli en del av ett glatt och kundorienterat team där man stöttar varandra och bollar frågor och förslag på förbättringar inom gruppen. Därtill förväntas du ta ett stort eget ansvar för arbetsuppgifterna och samarbetet i gruppen.

Detta är ett föräldravikariat fram till januari 2022 med start omgående.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har minst gymnasieutbildning inom relevant område och några års arbetslivserfarenhet från en liknande befattning. Du har goda kunskaper i Excel samt god systemvana, gärna inom SAP och Evatic. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en serviceinriktad administratör som älskar ordning och reda. Du gillar att jobba självständigt men värdesätter att tillhöra ett team där ni kan bolla frågor och idéer tillsammans. Vidare har du en god kommunikativ förmåga som gör det lätt att interagera med kunder på ett professionellt sätt och ett gott samarbete med olika interna funktioner. Ditt synsätt karaktäriseras av proaktivitet och flexibilitet med helhetssyn.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt, urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.