Kundansvarig / Ekonomi

Kundansvarig / Ekonomi

Dina arbetsuppgifter

Som kundansvarig på SevenDay kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
  • Kreditbedömningar av inkomna låneansökningar
  • Ta emot inkommande samtal från befintliga och potentiella kunder och hjälpa dem i frågor rörande lån, sparande och försäkringar
  • Administration kring lån, sparande och försäkringar
Varannan vecka arbetar du 8 - 16:30 och varannan vecka är arbetstiden 9:30 - 18:00. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd utav SevenDay Bank direkt. I bolaget finns även stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta inom ekonomi och finans.

Din profil

Vi söker dig som endast har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt dig som har ett intresse för ekonomi och finans och någon tidigare erfarenhet från en liknande roll. Det är meriterande om du tidigare arbetat i kundtjänst, reception eller med administration. Som person är du utvecklingsorienterad, kommunikativ och serviceminded. Vidare är du är noggrann, har lätt för att samarbeta och vill ständigt lära sig mer. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SevenDay Bank AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 70 000 kunder. Bolaget ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank. Deras affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Till deras kontor i norra Stockholm söker vi nu två nya kollegor till en tjänst som kundansvarig. En av rollerna är en rekrytering och den andra är ett vikariat på 12 månader. Rollen passar dig som har utbildning inom eller stort intresse för ekonomi och som trivs i en social och administrativ roll. Är du den vi söker? Sök redan idag!