Dina arbetsuppgifter

Detta är ett 12 månaders vikariat direkt hos SevenDay Bank som Kundansvarig där Studentwork sköter rekryteringsprocessen. Bolaget erbjuder sina anställda goda förmåner i form av mat och friskvårdsbidrag. Hos SevenDay Bank finns även stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta inom ekonomi och finans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kreditbedömningar av inkomna låneansökningar
  • Ta emot inkommande samtal från befintliga och potentiella kunder och erbjuda rådgivning rörande lån, sparande och försäkringar
  • Administration kring lån, sparande och försäkringar
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetsplats: Kista

Arbetstider: Kontorstider

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som rekryteraren finner likvärdig
  • Du talar och skriver på både svenska och engelska
  • Du är en utvecklingsorienterad, kommunikativ och serviceminded
  • Det är meriterande med erfarenhet inom kundtjänst, reception eller med administration
Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SevenDay Bank AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 70 000 kunder. Bolaget ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank. Deras affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Till deras kontor i norra Stockholm söker vi nu en ny kollega till en tjänst som kundansvarig. Detta är ett vikariat på 12 månader via SevenDay. Rollen passar dig som har utbildning inom eller stort intresse för ekonomi och som trivs i en social och administrativ roll. Är du den vi söker? Sök redan idag!