Kundansvarig Administratör/ Ekonomi

Kundansvarig Administratör/ Ekonomi

Dina arbetsuppgifter

Som kundansvarig Administratör på SevenDay kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
  • Utbetalning av lån
  • Sparkontohantering
  • Viss kundkontakt via telefon
  • Förmedling av Låneskydd och Livskydd
  • Bygga och vårda långsiktiga kundrelationer
  • Mejlhantering
  • Administration och dokumenthantering
  • Posthantering
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på 6 månader. I bolaget finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta inom ekonomi och finans.

Din profil

Vi söker dig som endast har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt dig som har ett intresse för ekonomi och finans och någon tidigare erfarenhet från en liknande roll. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av dokumenthantering och administration. Som person är du noggrann, ansvarstagande och utvecklingsorienterad men har även en känsla för service. Du trivs att arbeta i team och har ett bra ordningssinne. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.Om oss


Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SevenDay Bank AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 70 000 kunder. Bolaget ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank. Deras affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Till deras kontor i norra Stockholm söker vi nu två nya kollegor till en tjänst som kundansvarig. Rollen passar dig som har utbildning inom eller stort intresse för ekonomi och som trivs i en social och administrativ roll. Är du den vi söker?