Innesäljare till modernt säljbolag

Innesäljare till modernt säljbolag

Vi på SETSALE AB söker nu nya medarbetare till vårt kontor i Stockholm. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö i ett team fullt av kollegor som varje dag går till arbetet för att överträffa sina individuella mål och ge ett utmärkt bemötande till varje kund i kunddialogen. Drivs du av viljan att ge en bra service, arbeta i ett team fullt av kompetenta och drivna kollegor och ha möjligheten att utvecklas både som individ och i karriären.

Vad erbjuder vi?

En komplett utbildning som ger dig färdigheter du kommer ha stor nytta av och möjlighet att utvecklas i din roll på en arbetsplats där folk trivs och känner sig välkomna!
Vi erbjuder fast lön och rörlig lön enligt kollektivavtalet.
Vi tycker om att vinna och arrangerar regelbundet olika tävlingar för våra medarbetare samt andra roliga aktiviteter varje månad.

Om dig:

Vem du är spelar större roll än din arbetslivserfarenhet. Vi ser att du är en person som är nyfiken och ivrig att lära dig, vågar utmana dig själv och har viljan att utvecklas tillsammans med oss.

När du börjar hos oss kommer du först få en grundläggande säljutbildning innan du med stöd går vidare ut bland alla våra underbara kollegor.
Vi vill inte sluta utvecklas, därför fortsätter din utveckling med hjälp av medarbetar- och coachningssamtal, samt möjligheter till vidare spetskompetens. Du kommer få all hjälp du behöver på vägen så även om du aldrig arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det inget problem, så länge du vill lära dig.

Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande arbete där du, via telefon tar kontakt med kunder för att sälja in tjänster och produkter åt våra uppdragsgivare. Du kommer att arbeta med tjänster och produkter på ett professionellt sätt tillsammans med andra positiva, driftiga och utåtriktade medarbetare där kreativitet, kvalitet och engagemang står i centrum.

Kvalifikationer:

Mycket god svenska i tal och skrift

Datakunskap: Grundläggande kunskap och kan navigera i Windows-miljö, grundläggande kunskaper om teknik och internet

Erfarenhet från telefonförsäljning/kundtjänstarbete är meriterande men inte ett krav.

Din Profil:

Du vill jobba med försäljning

Du är stresstålig

Du är målinriktad och trivs att jobba mot gemensamma mål samt individuella mål

En förutsättning för att du ska trivas hos oss, är att du ser personligt ansvar och målsättning som positiva inslag i arbetet

Anställningsförhållanden:

Arbetstid: Dagtid mellan 08:00-17:00.

Kollektivavtal: Unionen

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning 6 mån

Kontakt:

Försäljningschef

Andres Perea

070-725 91 64

andres.perea@setsale.se

Adress: Gustavslundsvägen 139, 167 51 Bromma
Mer info
Kontaktperson andres perea
Telefon 070-7259164
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (46 dagar kvar)