Servicehallsmedarbetare Tomteboda heltid och behov

Servicehallsmedarbetare Tomteboda heltid och behov

Till Keolis helt nya och moderna depå Tomteboda söker vi nu servicehallsmedarbetare på heltid och på behov. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar

Det här behöver du ha
  • B-körkort
  • Tekniskt intresse och handlag.
  • God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.
Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor. Tjänsten är på behov.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.

Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor kontakta

Underhållsledare mikael.dahlman@keolis.se

Underhållschef ann-sofie.hallqvist@keolis.se

Rekryterare birgitta.martensson@keolis.se
Mer info
Kontaktperson Birgitta Mårtensson
Email Mejla Birgitta Mårtensson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)