Servicehallsmedarbetare Hornsberg

Servicehallsmedarbetare Hornsberg

Till Keolis depå i Hornsberg söker vi nu servicehallsmedarbetare för arbete på timme vid behov. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering, tursättning och enklare reparationer på bussar.

Det här behöver du ha
  • B-körkort
  • Tekniskt intresse och handlag.
  • God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.
Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor. Tjänsten är en behovsanställning där skiftarbete förekommer och du förväntas kunna jobba olika tider på dygnet.

Det här får du av oss
Hos Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.
Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Sista ansökningsadg är den 25 november. Urval sker löpande.

Kontaktperson
Vid frågor vänligen kontakta Gurpal Dhillon, Underhållsledare på telefon 076-1342619.
Eventuella fackliga representanter
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)