Junior Systemutvecklare

Junior Systemutvecklare

Om rollen

Som Junior Systemutvecklare hos Seriline kommer du arbeta nära utvecklingsteamet som idag består av fem utvecklare. Teamet ansvarar för ny- och vidareutveckling av Serilines Identity & Access Management-plattform. Du kommer att arbeta med att ta fram teknisk design för ny funktionalitet och utveckla Serilines tekniska plattform för framtiden. Arbetet sker i nära samarbete med både kollegor, partners och kunder i en dynamisk miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer arbeta i en platt organisationen där du själv får vara med att utveckla alla delar av produkten och arbetsprocessen. Arbetet är avskalat från omständliga processer - här ligger istället fokus på produktutveckling och kod!

Önskad bakgrund
  • Du har läst en akademisk utbildning inom exempelvis Systemvetenskap/Datateknik alternativt är självlärd inom programmering och har projekt att visa upp
  • Grundläggande kunskaper i JavaScript, C# och databashantering, till exempel MongoDB
  • Viss erfarenhet av Meteor eller annat liknande ramverk
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du...
  • Har erfarenhet av bootstrap och/eller devops
Som person är du framåt och tycker om att arbeta i team för att utveckla en så bra produkt som möjligt för kunderna. Du är prestigelös, är inte rädd för att fråga om du behöver hjälp samt gillar att bolla idéer med andra. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team tillsammans med andra kollegor/kunder samt har en brinnande passion för att utveckla Serilines produkter.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta med programmering i en spännande roll som kombinerar din tekniska kompetens med en längtan efter något mer, då kan detta vara tjänsten för dig! Seriline är ett svenskt kunskapsföretag som utvecklar och säljer system för personlig identifiering och identitetshantering. Företaget har spetskompetens inom Foto ID-kortstillverkning och besökshantering. Sedan starten 1990 har deras motto varit "Enkelt, snabbt och säkert". Deras högkvalitativa produkter har givit dem 1000-tals nöjda kunder över hela Sverige. Seriline ligger precis vid tunnelbaneuppgången i Alvik, Bromma och är idag ca 30 personer med härlig sammanhållning och bra samarbete. Företaget växer och söker just nu en Junior Systemutvecklare som ska jobba heltid och stärka upp nuvarande team. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för själva rekryteringsprocessen men att du sedan kommer bli anställd direkt hos Seriline. Låter detta som något för dig? Vi på Studentwork arbetar utefter löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!