Kommersiell förvaltare

Kommersiell förvaltare

Letar du efter en omväxlande roll med möjlighet att växa med organisationen på sikt? Vill du vara en del i en platt och entreprenöriell organisation tillsammans med engagerade, drivna och trevliga medarbetare? Hos Serafim Fastigheter hittar du vad du söker i den nya rollen som kommersiell förvaltare och vi ser fram emot din ansökan!

En roll där du har möjlighet att vara med och påverka

På kontoret, beläget i nya fräscha lokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm, arbetar teamet för att ständigt ligga i framkant. Miljön är kreativ vilket medför att nytänkande och öppenhet uppskattas.

Hos Serafim Fastigheter värnar man om att medarbetarna arbetar med frihet under ansvar och i rollen som Kommersiell förvaltare har du goda möjligheter att vara med och sätta tonen i organisationen.

I rollen ingår att jobba nära hyresgästerna, marknaden och fastighetsdriften och på bästa möjliga sätt utveckla fastigheterna och dess värde. Rapportering sker till VD.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Ansvar för uthyrning och kundrelation, hyresförhandlingar samt upprättande av hyresavtal
  • Ansvara för att etablera nya hyresgäster på byggrätter
  • Ansvara för att fylla vakanser
  • Ansvara för att projektleda och upphandla extern drift samt hyresgästanpassningar
  • Planera och ansvara för budget, prognos och affärsplaner per fastighet
  • Arbeta målinriktat för att optimera driftnettot
  • Vara delaktig i och utveckla det långsiktiga hållbarhetsarbetet
Är det här du?

Med en prestigelös inställning är du inte rädd för att kasta dig ut. Du vill ta ett helhetsansvar och att själv driva ditt arbete framåt samt att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är den som ser möjligheterna i förändring och ryggar inte för att sätta i gång aktiviteter och strävar alltid efter att nå uppsatta mål. Du trivs med att vara ute på fältet där du träffar och utvecklar relationerna med hyresgäster samt partners.

Samarbete är självklart för dig, och dina kollegor upplever dig som kommunikativ med ett lösningsfokuserat perspektiv. För att ha framgång i rollen är du affärsorienterad och har samtidigt ett processinriktat arbetssätt med stor erfarenhet av att arbeta efter tydliga affärsplaner och budgetar. Du är kunnig inom hyres- och entreprenadjuridiken och bekväm i förhandlingssituationer.

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från rollen eller liknande ansvarsområde. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller fastighet och god svenska i tal och skrift samt körkort.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Serafim Fastigheter med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 29 april 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Serafim Fastigheter förvärvar förvaltningsfastigheter för utveckling samt råmark för tillskapande av byggrätter inom Stockholms län med omnejd. Bolaget är privatägt och ingår i Serafimgruppen. Inom Serafim Fastigheter råder stark entreprenörsanda med ett opportunistiskt och affärsmässigt arbetssätt. Bolaget har ett tydligt fokus på värdeutveckling och tillväxt, tillsammans med långsiktighet och sund riskhantering och arbetar utifrån visionen att "Serafim fastigheter ska vara en av tre ledande fastighetsutvecklarna i Stockholm och Mälardalen"