Regional Account Manager till Sensec

Regional Account Manager till Sensec

Om tjänsten

Är du redo att ta nästa kliv inom försäljning? Vill du arbeta i en roll där du själv ansvarar för din prestation? Brinner du för att göra affärer? Då är rollen som Regional Account Manager hos Sensec något för dig.

Sensec har under de senaste åren etablerat sig som en stark aktör inom personlig säkerhet. Nu är Sensec redo att erövra större marknadsandelar och söker efter drivna säljare som har en känsla för att arbeta både med befintlig kundstock samt etablera kontakt med nya kunder.

I rollen som Regional Account Manager kommer du alltså få möjlighet att lokalisera och bearbeta kunder på tilldelat kundmaterial. Du kommer erbjudas en självständig roll där du ansvarar för din region och generera affärer enligt tilldelad budget. Marknaden är varm och för rätt person kommer möjligheten finnas att göra stora affärer.

Som Regional Account Manager bokar dina egna möten, genomför säljmöten hos kund (B2B), skapar och följer upp offerter och tecknar avtal.

Du utgår från Sensecs fräscha kontor i Solna och kommer att varannan vecka göra resor ut i landet till din region med bil.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har minst 1 års framgångsrik erfarenhet av försäljning där det är meriterande om du ansvarat över flera led i säljprocessen.
  • Har ett intresse eller är kunnig inom teknik.
  • Är flytande i svenska i tal och skrift.
  • Innehar B körkort.
För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Är en utpräglad tävlingsmänniska och drivs av att kunna påverka din egna verklighet.
  • Gör det lilla extra för att hela tiden utveckla dig själv och din prestation.
  • Är utåtriktad och lyhörd med en stark kommunikativ förmåga.
  • Trivs med att arbete både självständigt och i grupp.
Du erbjuds

Vi erbjuder dig en självständig roll där du verkligen får möjlighet att växa, både inom företaget men också privat. Du förmedlar en produkt med en stark och tydlig kundnytta och får vara med och bidra till fortsatt tillväxt för en spännande aktör inom säkerhetsbranschen.

Fasta lönen ligger på ca 23 000-25000 SEK per månad, Mållön/månad 40-45 000 SEK vid uppnådd kvartalsbudget. En brant provisionsmodell där starka prestationer belönas kraftigt och möjligheten att ligga högt över mållön är stor.

Du erbjuds även ett gediget introduktionsprogram där du får kunskap om produkterna och organisationen för att på ett så smidigt sätt som möjligt bli del av företaget.

Ansökan

Denna rekrytering sköts av B3P i samarbete med Sensec, alla ansökningar hänvisas därav via B3P. Processen sker med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du antar utmaningen och skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor. Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sensec AB bedriver verksamhet i att marknadsföra, sälja och utföra teknisk service av säkerhetsprodukter som narkotika- och sprängämnesdetektorer, metalldetektorer, röntgenutrustning, strålningsdetektorer, hazmatutrustning, personlarm, kameraövervakning samt elektronisk övervakning.