Marknadsassistent/Social Media Manager till 3 sajter

Marknadsassistent/Social Media Manager till 3 sajter

Om oss
Vi startade vårt första företag 2012 och har idag idag tre olika sajter, dels Seniordeal.se som är Sveriges största rabattsida mot seniorer. Dessutom har vi precis lanserat Familydeal.se, som är en rabattsajt inom familjesegmentet. Utöver det har vi startat en vinsajt, där vi presenterar olika recept och viner samt artiklar. Vi har valt att hålla det interna teamet litet, och är idag två personer som arbetar med sajterna. Däremot arbetar vi tätt ihop med vårt säljbolag, webbyrå, facebookbyrå och SEO-byrå.

Det är väldigt högt i tak och vi tycker om att skratta samt göra saker ihop både i teamet men även med vårt säljbolag. Vi arrangerar ofta aktiviteter och tycker om träning, golf, mat och mycket annat.

Vi sitter på ett väldigt fräscht och intimt kontorshotell vid Nytorget med ett gäng andra företag.

Dina arbetsuppgifter
Som Marknadsassistent/Social Media Manager för våra sajter har du ett väldigt omväxlande arbete och jobbar inom tre spännande segment, dels mot barnfamiljer, seniorer och även vin/mat. Du är med och bidrar till en positiv stämning och sammanhållning i teamet.

Vi är ett företag med stora ambitioner som kommer att växa mycket kommande år och ser en väldigt spännande resa framför oss!

Som Marknadsassistent/Social Media Manager kommer du att;

· Sköta våra digitala kampanjer i form av nyhetsbrev och SMS

· Ha daglig kundkontakt

· Skriva rapporter och statistik

· Hantera Facebook och Instagram för samtliga sajter

· Publicera och uppdatera material på hemsidorna

· Sköta kundtjänst per mail

Det är även en fördel om du har grundläggande kunskap inom SEO samt Adobe-programmen Photoshop, Illustrator och Indesign.

Din profil
Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du är effektiv och kan jobba självständigt. Du är tidig i karriären och är serviceinriktad oavsett om behovet är internt eller externt.

Vi söker dig som:

    • Har eftergymnasial utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom t.ex. media/multimedia, grafisk design, marknadsföring, kommunikation eller motsvarande.Din ansökan
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast 2020-11-20.
Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta zoran@seniordeal.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Zoran Stjepanovic
Email Mejla Zoran Stjepanovic
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)