Säljare inredning till Senab AB, Stockholm

Säljare inredning till Senab AB, StockholmSäljare inredning

till Senab Stockholm

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som med hjärta, engagemang och nytänkande vill vara den självklara kunskapspartnern för våra kunder.

Senab är en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik. Affärsområdet i Stockholm fokuserar på kontorsinredning designad helt utifrån kundens behov och anpassad för kundens verksamhet. Vi vill vara den självklara kunskapspartnern för företag med ambition att öka sin attraktionskraft och skapa framtidens arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter

Som Säljare hos oss i Stockholm är du ansvarig för att bearbeta och självständigt finna nya kunder och spännande inredningsprojekt i regionen. Du ansvarar för att försäljningsmålen uppnås och arbetar även med att ta fram affärsförslag och driver affären till avslut och uppföljning. Du arbetar ofta nära kunden i samarbete med andra parter så som projektledare och arkitekter, vilket innebär relativt långa processer. Rollen kräver att du tar stort eget ansvar men bakom dig står ett team av engagerade kollegor i våra olika delar av sälj- och leveransprocessen.

"Kompetenta medarbetare med en bredd av unika kompetenser gör att det blir dynamiska projektgrupper och säkrar fin leverans i alla led till våra kunder som vi faktiskt lever av. Det är ett bolag att växa i, jag började som Key Account Manager och sökte sedan jobb som Affärsområdeschef och nu har jag startat en ny roll som försäljningschef. "

Läs mer om företaget på https://career.masterhelp.se/senab

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av relationsbaserad försäljning och känner att du vill utvecklas med oss på Senab. Har du erfarenhet av inredning är detta meriterande, men inget krav. Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning.

För att trivas hos oss tror vi att du är en ambitiös, trygg och målinriktad person. Du motiveras av att nå resultat och att arbeta för en ständig förbättring och utveckling. Du trivs i en nätverkande roll och har en god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant med tydligt fokus på att driva arbetet mot mål och att slutföra uppgiften. Att kunna arbeta självständigt är viktigt men vi värdesätter även att du trivs med att vara en del av ett tight team och bidra till vår gemensamma framgång.

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsulter Peter Nilsson 070-830 65 43 eller Anette Bergman på 0702-969691. För mer information om företaget, besök gärna https://senab.com/.

Tveka inte med att skicka in din ansökan då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Senab erbjuder insiktsfulla interiöra lösningar med en bredd av unika kompetenser. Som en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har vårt mål alltid varit att stärka våra kunders varumärken. Vi vet att det som ryms innanför väggar och tak har en fundamental inverkan på människan. Här finns möjligheter som sträcker sig långt utöver ergonomi, trivsel och estetik. Vårt mål är att skapa rum som befriar sinnet. Fyra affärsområden - en komplett kunskapspartner: Arbetsplatsstrategier - Analys av de verkliga behoven, få med människan i förändringsarbetet Smarta arbetsplatser - Inredning av kontor för ambitiösa företag och organisationer Konceptinredning - Retaillösningar och showroom utifrån varumärkesstrategier Hotell & restaurang - Hållbara helhetslösningar för hotell och restaurang. Senab grundades 1975, vilket betyder att vi har ackumulerat erfarenhet från över 40 år av interiöra lösningar. Vi har sett trender dyka upp och försvinna och vi har sett att kvalitet alltid lönar sig i längden. Vi har kunnat konstatera att de organisationer som lyfter blicken och tar sikte på framtiden också är de som står bäst rustade när oväntade saker inträffar. Vi har framför allt fått bevis på att investeringar som frigör människors inneboende potential är riktigt bra affärer. Därför närmar vi oss varje uppdrag med hjärta och engagemang.