Verkstadschef till Aston Martin och Semler Premium Stockholm

Verkstadschef till Aston Martin och Semler Premium Stockholm

Har du en brinnande passion för bilar och service? Tycker du om att utveckla dig själv och andra? Drivs du av att motivera, leda och inspirera dina medarbetare samt leverera service på högsta nivån och vara nära verksamheten?

Då kan du vara vår nästa verkstadschef till Aston Martin och Semler Premium Stockholm.

Om rollen
I rollen som verkstadschef arbetar du strategiskt och operativt för att säkerställa att vi uppfyller kraven mot de varumärken vi representerar samt våra egna interna mål. Du kommer att ha budget och personalansvar. Rollen innebär att motivera, coacha och utveckla ett team av duktiga medarbetare med hög kompetens och på så sätt driva utvecklingen framåt samt kontinuerligt förbättra verksamheten och upplevelsen för våra kunder. Vi ser att du som en del av ditt arbete har ett intresse i av att vara nära kunden och på så vis även ett ansikte utåt för vår verksamhet på eftermarknaden. Du rapporterar direkt till Servicemarknadschefen.

Dina egenskaper
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att ha arbetat i premiumsegmenet. Du har god dokumenterad historik från tidigare roller och goda referenser från dina arbetsgivare. Du förstår dom högt ställda kraven som våra kunder och varumärken ställer och strävar alltid efter att ligga steget före. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med en flexibel syn på ditt arbetssätt.

Om Semler Gruppen
Aston Martin Stockholm och Semler premium är en del av Semler Gruppen – Danmarks största återförsäljare av personbilar. Med över 100 års erfarenhet och 2400 passionerade medarbetare är Semler Gruppen idag marknadsledande inom flera segment. Utöver verksamheten i Danmark är Semler även operationella i Baltikum och Skandinavien.

I Sverige har vi funnits sedan 2014 med Lamborghini Malmö och nu växer verksamheten. I samband med det investerar vi i ett nytt upplevelsecenter på Allmänningsvägen i Stäket/Järfälla för Sport, Performance och Luxury bilar i huvudstaden med plats för 3 Showrooms, Verkstad och Hospitality lounge för våra kunder.

Vad du kan förvänta dig
Hos oss på Semler erbjuder vi dig tryggheten av att vara en del i en stor organisation och vi vet att våra medarbetare är den viktigaste resursen vi har. Det är därför också helt avgörande för oss att du trivs och utvecklas inom företaget. Vi erbjuder dig en plats på en nya spännande resa bland några av världens mest prestigefyllda varumärken, där dina kollegor delar samma passion och sätter stort värde på varandra.

Vår bransch utvecklar sig i snabb takt och i samband med det investerar vi mycket i att våra medarbetare också är dom bästa i framtiden.

Låter det som något för dig?
Skicka din ansökan via länken "Send ansøgning".

Du är välkommen med eventuella frågor kring tjänsten till Servicemarknadschef Heino Petersen på hepe@semlerpremium.dk eller Fredric Palmqvist på Fredric.palmqvist@astonmartinstockholm.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (39 dagar kvar)