HR Business Partner till Semantix

HR Business Partner till Semantix

Trivs du bäst i en händelserik miljö och på ett företag som genomgår en förändrings- och tillväxtresa där HR både har en central roll och en påverkan på den dagliga verksamheten? Och motiveras du av att jobba med chefsstöd kopplat till HR? Då ser Semantix fram emot att välkomna dig till sitt HR-team!

Semantix erbjuder dig en bred HR Business Partner roll där du är en viktig och naturlig del i såväl strategiska diskussioner som det operativa HR arbetet med syfte att bidra till affärsnyttan.

Dina övergripande ansvarsområden:
 • Coacha och stötta chefer i deras dagliga arbete. Det kan vara allt från organisationsfrågor, förändringsarbete, fackliga förhandlingar till rekrytering och rehabilitering
 • Ständigt jobba med förbättring och utveckling av HR-processer, exempelvis;
 • Ledarutveckling
 • Lönerevisionsprocessen
 • Succession planeringen och talent managementprocesserna
 • Bidra i arbetet att implementera olika HR projekt tex HR-system samt utbildning av medarbetare
 • Jobba med Employer Branding
Du kommer att arbeta tillsammans med HR-kollegor både på Stockholmskontoret och i Norden. Kulturen kännetecknas av ett välkomnande och öppet arbetsklimat, både i förhållande till att få komma med nya idéer, effektiviserings och förbättringsförslag, men också i förhållande till stämningen på kontoret.

Som person ser vi att du är trygg och självständig i din roll som HR Business Partner och du har erfarenhet av flera delar inom HR-området. För att du ska trivas tror vi att du är driven, prestigelös och flexibel. Du är bra på att driva processer framåt och är inte rädd för att komma med idéer och att påverka chefer och medarbetare. Att samarbeta med, påverka och coacha chefer kommer naturligt för dig och du gör det på ett självständigt och professionellt sätt.

Vi tror att du har:
 • Minst 3-5 års erfarenhet av brett HR arbete.
 • En akademisk utbildning inom HR.
 • Arbetat självständigt med fackliga förhandlingar
 • Erfarenhet av att ha jobbat nordiskt är meriterande.
 • Förmågan att prata och skriva både svenska och engelska flytande.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering på huvudkontoret centralt i Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Semantix med ID Entity en del av Jurek. Har du frågor om rollen, kontakta Cecilia Hasslev Billing på cecilia.hasslev@id-entity.se eller 0733-41 41 98 eller Kicki Segert på kicki.segert@id-entity.se eller 070 771 57 17

Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande så därför ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt, dock, senast den 31 oktober.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Hasslev Billing
Telefon 0733414198
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 16 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.