Bolagsekonom med norsk eller dansk erfarenhet

Bolagsekonom med norsk eller dansk erfarenhet

Vill du arbeta för ett internationellt bolag med bra värderingar där du i tillägg till det dagliga redovisningsarbetet erbjuds möjlighet att få delta i spännande och utvecklande systemprojekt? Semantix är Nordens största översättningsbolag och befinner sig just nu i en spännande förändrings- och tillväxtfas. De senaste åren har man förvärvat marknadsledande översättningsbolag i både Danmark och Norge vilket innebär att man nu behöver stärka upp med en bolagsekonom som har just norsk eller dansk kännedom.

Som bolagsekonom på Semantix tar du ett helhetsansvar för redovisningen i ett par bolag och du tillhör en liten, sammansvetsad grupp redovisningsekonomer med bra engagemang och samarbete. Detta är en tillsvidaretjänst med placering i fina lokaler på Linnégatan 89 på Östermalm. På Semantix värderar man sin personal högt och erbjuder sina anställda bland annat friskvårdsbidrag, 30 dagars semester samt flexibla arbetstider och möjlighet att tidvis arbeta hemifrån.

Din utmaning

Som bolagsekonom har du ett helhetsansvar för redovisningen i ett eller flera av Semantix norska eller danska bolag. Du kommer arbeta med följande:
  • Genomföra månads- och årsbokslut
  • Analysarbete samt förse verksamheten med ekonomisk information
  • Löpande redovisning samt kund- och leverantörsreskontra
  • Ansvar för myndighetsrapportering inom skatt och moms.
  • Delta i utvecklingen av verksamhetens processer och arbetsrutiner
Din bakgrund
  • Universitetsutbildning inom ekonomi alternativt KY-utbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
  • Praktisk redovisningserfarenhet med anknytning till Norge eller Danmark
  • Goda kunskaper i Excel, kunskaper i NAV/Navision anses meriterande
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
Din ansökan

Skicka in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Max Hedgren på 08-546 99 260.
#LI-DNI

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Semantix är Nordens ledande leverantör av översättnings- och tolktjänster med närmare 50 års samlad erfarenhet. Bland kunderna finns små och stora företag och myndigheter inom olika branscher. Semantix omsätter cirka 900 miljoner kronor och har kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Kina och Spanien. Totalt har företaget cirka 400 anställda medarbetare och cirka 8 500 frilansande språkkonsulter i nätverk. Semantix är majoritetsägt av private equity fonden Segulah V L.P.