Vi söker en hungrig Innesäljare till oss på Selecta!

Vi söker en hungrig Innesäljare till oss på Selecta!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Ta steget in i en dynamisk kaffedoftande miljö, präglad av smak, kunskap och stort engagemang. Bli en viktig del i Selectas mål att skapa förutsättningar för den optimala pausupplevelsen hos våra kunder. Vi erbjuder ett jobb där du varje dag kan utmana din egen förmåga att skapa affärer och överträffa våra kunders förväntningar. Följ med på en resa med höga ambitioner hos en marknadsledare som erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga!
Vi söker nu dig som älskar att sälja och nå resultat och som vill jobba tillsammans med ett härligt gäng! Tillsammans bidrar ni till ett godare arbetsliv!

Vi erbjuder
Selecta är ett internationellt företag där vi tillsammans jobbar med kreativitet, innovation och gemensamma mål. Vi är företaget som sätter service och smak främst. Vi värderar våra medarbetare högt och erbjuder därför både en frihet och goda villkor.

Om tjänsten
Som Innesäljare hos oss är du ansvarig för att kunden får den bästa fikapausen eller energipåslaget de kan få. Du har över 1000 produkter i portföljen och de mest välkända varumärken du kan tänka dig. Du jobbar med telefonen som ditt främsta verktyg och du ringer befintliga kunder i hela landet. Teamet består av 4 st ytterligare medarbetare där vi ständigt jobbar i tätt samarbete med varandra..
Vi sitter i moderna och fräscha lokaler i Solna Strand och det är nära till både tunnelbana och pendeltåg.

Personprofil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en social och ambitiös person med ett starkt driv att vilja lyckas i sin roll. Vi ser även till övriga egenskaper såsom:
  • Vi söker dig med tidigare telefonvana och van vid att ha mycket kundkontakt.
  • Du är van att ge service med hög kvalité och försöker alltid överträffa kundens förväntningar.
  • Du har ett eget driv och är uthållig för att uppnå och maxa dina resultat.
  • Som person är du positiv och bidrar till teamet och peppar dina kollegor till framgång.
  • I denna roll arbetar du i flera olika system så det är viktigt med viss systemkunskap men framförallt att du trivs med att göra det. För att lyckas i rollen tror vi att det är viktigt med kommunikativ förmåga där du hanterar svenska språket väl.
Övrigt

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Selecta
Selecta är ett av Europas ledande företag för innovativa mat-, snacks-, kaffe- och dryckeslösningar, både på kontoret och On the go. Med ett brett utbud av kända varumärken i världsklass erbjuder vi något för alla. Vårt primära syfte är att sprida glädje och förhöja dagen för alla de vi når med våra produkter och tjänster. För det är runt kaffemaskinen det händer.