Teknisk säljare

Teknisk säljare

Om jobbet
DST är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och säljer luftavfuktare. Nu behöver vi en förstärkning på säljsidan. Ditt jobb blir att driva på och utveckla våra representanter runt om i världen. Detta sker i en mindre grupp och med stor frihet till egna initiativ. Arbetsuppgifterna berör allt från att utarbeta tekniska lösningar och göra offerter till att på plats ute i världen aktivt utveckla samarbetet med våra representanter med besök hos slutkund, mässdeltagande och andra marknadsaktiviteter.
Kontoret ligger i Spånga. Det förekommer en del resor i jobbet, då över 90% av försäljningen går på export är det framförallt utlandsresor som är aktuella.

Om dig
Du har troligen en universitetsutbildning inom teknik, gärna berört luftbehandling på något sätt.
Om du har jobbat inom luftbehandling är det förstås en fördel men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka. I det senare fallet är det dock ett krav på luftbehandling i din utbildning.
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett grundkrav. Fördel med andra språk. Vi har aktiv försäljning i över 40 länder så personer med annat modersmål kan troligen hitta användning för detta i jobbet.
Mer info
Email Mejla Seibu Giken DST AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Marknadsföring, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dst-sg.com
Sista ansökningsdag 6 okt 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Seibu Giken DST är ett svenskt företag som grundades 1985 och är en av världens ledande leverantörer av lösningar för fuktreglering inom en mängd olika branscher.
Företaget har en stark internationell prägel med försäljning i mer än 40 länder via representanter och dotterbolag. Företaget ägs sedan 1993 av Seibu Giken Ltd med huvudkontor i Fukuoka, Japan.