Redovisningsekonom / Löneadministratör till tillväxtbolag

Redovisningsekonom / Löneadministratör till tillväxtbolag

Till vårt härliga och familjära gäng i Segeltorp söker vi nu en klippa som vill arbeta med att göra våra löner och sköta vår redovisning.

Securus verksamhet är idag som störst i Stockholm men vi växer och startar nu upp verksamhet även på andra orter i landet. Framtiden är ljus och med våra resurser har vi stor potential i vår tillväxtresa. I din roll inom lön och redovisning är du en viktig person för oss och i takt med att företaget växer finns det möjlighet för dig att påverka din roll och få utökat ansvar och nya arbetsuppgifter på ditt bord. Du rapporterar till koncernens ekonomichef och har även ett tätt samarbete med VD och driftchef i bolaget. Andan på företaget uppmuntrar initiativtagande och koncernens uttalade strategi är att man vill se sin personal växa. Klimatet är öppet, vänligt och inkluderande. Vi möter den digitala utvecklingen och ser gärna att man är bidragande till att skapa en digital, hållbar struktur för lön- och ekonomi. Våra lokaler är ljusa och fina.

Rollen och dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att ansvara för alla löner på företaget, både väktare och tjänstemän samt den löpande redovisningen för företaget. Arbetet sker i Visma och Fortnox.

Vidare arbetsuppgifter:
  • Posthantering både manuellt och digitalt.
  • Kontakt med kunder, personal och leverantörer.
  • Löneadministration väktare och tjänstemän. Timlön samt månadslön. Löneadministrationen pågår ca 4 dgr per månad och det rör sig om ca 200 löner. Däremellan uppkommer frågor mm från personal ang. lön som ska besvaras. Underlag från lönerna kommer från systemet Intelliplan som ofta används i bemanningsbranschen.
  • Leverantörsreskontra (betalningar, kontering, periodisering)
  • Kundreskontra (avstämningar, betalningsuppföljning)
  • Möta deadlines och ev. göra arbetsgivaredeklarationer, moms, skattebetalningar mm i samarbete med ekonomihefen.
Under månadens första veckor är det mer arbete än under månadens sista veckor. Därför finns det en möjlighet att arbeta olika antal timmar olika veckor.

Erfarenhet och Kompetens

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom lön och redovisning och att du även har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat med lön för timanställda. Du har god förmåga att arbeta i löne- och redovisningssystem gärna Fortnox, men ej ett krav.

Personlighet

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete. Det är viktigt för oss att du självständigt kan planera ditt arbete och att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vi önskar att du precis som vi, är lättsam, glad och hjälpsam.

Språkkompetens

Du talar och skriver svenska flytande.

Ansökan

Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, erika.klatzkow@valegro.se, tel. 0704-121950. Vänligen klicka på Sök denna tjänst för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Med anledning av företagets karaktär är denna rekrytering säkerhetsklassad. Det innebär att vi kommer att genomföra bakgrundskontroll på denna rekrytering.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, HR, sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Securus är ett av Sveriges mest spännande bevakningsbolag. Vi är nästan 200 anställda där de flesta är väktare men flera är också ordnings- och skyddsvakter. Vi har såväl företag och organisationer som offentliga myndigheter som kunder. Vi finns främst i Stockholmsområdet men har även verksamhet på flera andra håll i Sverige. Vi bidrar till ett tryggare samhällsklimat och fortsätter vår utökade satsning som påbörjades 2019. Bolaget har funnits i mer än 20 år och ingår idag i en koncern med flera bolag som ägs av KB18 Företagsförädling. Med vår långa erfarenhet och starka kompetens planerar vi att de närmaste åren utveckla och Securus till ev av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet i Sverige.