Drifttekniker med SBA ansvar Jourmontör

Drifttekniker med SBA ansvar Jourmontör

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 47 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet - varje dag, dygnet runt.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar - ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget.

Din roll

Jourmontör är en del av Securitas och erbjuder snabb och effektiv fastighetsjour i hela Stor-Stockholm. Jourmontör expanderar och vi förstärker därför vårt Jourteam med ytterligare drivna och serviceinriktade Drifttekniker med inriktning Systematiskt Brandskyddsarbete.

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning och har en bakgrund som drifttekniker, Vvs-montör eller elektriker. Du behöver ha goda kunskaper inom styr & reglerteknik, VVS, el, Anläggningsskötare Brand & Sprinkler, rökluckor etc. Meriterande för tjänsten som drifttekniker är högre elbehörighet, vidareutbildning inom drift/underhåll eller motsvarande.

Denna tjänst innebär även att du arbetar med Systematiskt Brandskyddsarbete så du behöver ha erfarenhet av att utföra månads/kvartalsprov brandlarm, byte av rökdetektorer, Veckoprov sprinkler, service / besiktning av rökluckor.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet med goda referenser.

Tjänsten som drifttekniker med inriktning Systematiskt Brandskyddsarbete erbjuder ett varierande arbete som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att du besitter förmågan att lösa olika typer av akuta driftpproblem som uppstår på våra kunders fastigehter. Arbetet kan tidvis vara stressigt.

Vem är du?
  • Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo..Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
  • Du är självständig, men jobbar också bra i team.
  • Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Vilka krav ställer tjänsten?
  • Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
  • Minst fem års erfarenhet av fastighetsdrift
  • Utbildad Anläggningsskötare Brandlarm & Sprinkler
  • Tjänsten kräver B-körkort.
  • För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Fastigo, Fastighetsbranchens Arbetsgivareförbund och Fastighetsanställdas Förbund.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Michel Badillo
Email Mejla Michel Badillo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.securitas.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt - från små butiker till flygplatser - gör våra 10.000 medarbetare skillnad.